Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Manila Control a přemapování pravého SW tlačítka CLOSE

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    103

    Ahoj, chtěl bych si na pravé SW tlačítko CLOSE v Manila Control namapovat iContact, neboť mi přijde zbytečné. Manila jde vypnout i zástupcem v programech nebo přes task manager. Ovšem tuto možnost jsem nikde nenašel. Poradíte?

    Nebo případně, jak nejlépe integrovat iContact (o kterém tady hodně hovoříte, hlavně Radek) do TF3D? Pomocí SSMaPa jsem to také nezvládl.

    děkuji, bo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jinym zpusobem se zda to nejde, hledal sem to uz davno a nic nenasel. Az ted ten Radkuv navod, ale ten sem jeste nemel cas vyzkouset. Kazdopadne ten se zda, ze funguje pokud to clovek udela dobre. Samozrejme myslim v touchflo, protoze jinak neni problem a icontact funguje misto defaultniho kontakt manazera..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    103

    Asi jsem nečetl ten správný Radkův příspěvek, neboť o konkrétním návodu nevím. Jen že někde zmiňoval unikátnost TF3D ve spojení s některými vybrnými prográmky. Mezi nimiž byl i iContact. Pošli mi prosím link na ten návod, znáš-li ho. Děkuji.

    bo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    Postup je takový, že se použije Advanced Config. Tam je to v Menu>More settings>Key mapping.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    103

    O této možnosti vím, ale nepomůže mi. Mám nainstalovaný Manila Control právě proto, abych mohl mít současně i standardní today obrazovku windows. A v tomto nastavení Advanced Config vidím právě ta tlačítka z today windows. Nikoliv však ta, z Manily (TF3D).

    bo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    To je sice pravda,že je to tam předvolené jako výchozí volba,ale pokud to změníš,tak se ti to změní i v TF3D
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    103

    Tomu nerozumím. V Manila Control mám tato dvě tlačítka (Today a Close) a na Today obrazovce mám (Manila a Spb Menu). Mojí snahou je namapovat tlačítko CLOSE na externí aplikaci. Ovšem pokud se podívám do Advanced Configu, vidím pouze tlačítka Manila a Spb Menu. Jak tedy mohu pomocí této utility změnit tlačítko CLOSE, když jej AC nevidím?

    bo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    103

    Tak už jsem na to přišel. I podle zahraničních fór je řešení pouze editace registrů. Vyzkoušel jsem a funguje to k mé naprosté spokojenosti. Návod níže:

    Remap Manila softkeys --
    HKLM/Software/HTC/manila/
    HomeLSKPath, which is the left softkey (Standard = Phonepad)
    And
    HomeRSKPath, which is the right softkey.
    If you change these with the location of the programs you want to link to, and simultaneous change the names:
    HomeLSKText = Left softkey text
    And
    HomeRSKText = Right softkey text.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\HTCAlbum :

    Stačí tedy změnit cestu buď na *.lnk nebo *.exe file, naeditovat text a případně smazat předešlý argument.


    ať slouží, bo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Zdravím pánové,
    Mapování soft. tlačítek po instalaci Manilla Control je asi v pohodě, ale mě po instaaci Manilla Control (možná nějaká starší verze, nevím)
    zrušila možnost používání HW tlačítek. To tl. "Home" + tlačítko "šipka" nefungují.
    Nevíte jak to nastavit zpět? V Nastavení tlačítek ve Windows mám jen Button2 (longclick).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Omlouvám se ale zkusil jsem si přemapovat tlačítka podle návodu výše pomocí Advanc.config ale bohužel jsem zřejmě něco udělal špatně a nyní se mi při otevření položky kontakty (levé tlačítko) nezobrazuje klávesnice pro možnost vytáčení,prosím o radu jak tento "zásah" vrátím zpět? Položka "Restore all settings" v Ad. c. nepomohla....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Manila Control
    Od Džank v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 11:23
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 11:23
  3. Přemapování hardware tlačítka
    Od Tom!k v sekci + Registry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 23:55
  4. Přemapování tlačítka volume
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 28-01-2005, 11:22
  5. Přemapování on/off tlačítka
    Od mvata v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 16-06-2004, 08:19