Nejde použít EDGE, pouze pro QIP...
TAKTO TO ZAČALO:
Dobrý den, mám problémek (zase :) ) Mám aktivovaný internet od Vodafonu a ten v pohodě fungoval. Teď mám ale jinou ROM (udk 7) a připojení nejde, a to v žádné aplikaci. Přes wifi funguje bez chyby. Osobně si nemyslím, že by to bylo ROMkou. Díky za dobré tipy.
Dobrý den, mám problémek (zase :) ) Mám aktivovaný internet od Vodafonu a ten v pohodě fungoval. Teď mám ale jinou ROM (udk 7) a připojení nejde, a to v žádné aplikaci. Přes wifi funguje bez chyby. Osobně si nemyslím, že by to bylo ROMkou. Díky za dobré tipy.
Tak jsem si všiml, že mi jde přes EDGE QIP PDA.. Ale některý další aplikace, bohužel včetně Opery nejdou.. :-(
Edit: Tak ani ten qip.. Outlook taky hlásí, že kdepák...
Edit: Tak ani ten qip.. Outlook taky hlásí, že kdepák...
Tak pro změnu QIP PDA přes edge zase šel, ale nešla Opera s wifi internetem.. IP mám nastavený. Není možný, že by to něco blokovalo ?
Ačkoli si píšu sám se sebou, tak to ještě zkusím. Mám ROM uDK Beta 7 a z ničeho nic mi nešlo použít EDGE. Někdy ale šlo, třeba u QIPa. Pak ale už nešlo použít ani wifi.. Zkusil jsem Hard Reset. Jo, chvilku to fungovalo, asi pár minut.. Pak jsem nainstaloval češtinu a zase nic. Zkusil jsem přeFlashovat a zase to chvilku šlo. Češtinu jsem neinstaloval a zase to přestalo jít. Jak wifi, tak EDGE. Všechno mám korektně nastaveno, ale nejde. :( Prosím o rady..
Zkoušel jsem nějaký ROMky, ale nakonec mám zase udk a šlo to.. dva dny.. Ale nevím, jestli je to tím, ale jak jsem nainstaloval novýho QIPa, tak už zase nic.. Prosím o rady!!!!