Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Jak zvětšit nabídku slotů pro rychlé spuštění programů?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Ahoj, možná už to tu někde bylo ale nemohu to najít, nevíte jak si přidat sloty pro rychlé spuštení programů,zástupce. díky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Jestli myslíš v TF3D tak to pokud se nemýlím nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Myslím když dáš programy a tam si muzes do prazdnych slotu pridavat rychlé spuštění programů. ano v TF3D. mám pocit že jsem to někde viděl .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Určitě jsem to už viděl ,ale podle mě ve spojitosti z Diamondem a úpravami 3 nebo 4 sloupce.
    Jestli budu mít chvilku zkusím dohledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Pokud už tam žádnou ikonu se znakem + nemáš, tak musíš asi nejdříve některou ikonu se zástupcem programu odstranit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    A k čemu by mi to jako bylo, ja chci sloty přidat, ať jich tam mám víc než je standartně nastaveno, ne si je umazavat a vyměňovat za jiné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    to Simon Sez
    Řešení je snadé. Nekompromisně zrušit TF3D a nainstalovat například Yrgo. Je zatím ve vývojové verzi, ale už se tváří jako dospělý program a je hodně dobrý.
    Prakticky vše se dá ovládat pouze z něj a navíc bez stylusu. 32 stránek nastojato a 32 naplacato. Zatím používám jen 5 stránek nastojato a stačí to. Na přiloženém screenshotu je moje první stránka. Všechno si může uživatel nastavit podle vlastních představ. Ke stažení poslední beta verze zde.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00312729_Screen13_lgUr.png 
Zobrazení: 40 
Velikost: 60.8 KB 
ID: 10026  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    děkuju za reakci, ale ne děkuji, tím bych podle mě úplně zničil kouzlo Touche HD :-) elegantnost ovládání, apod...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    Mluvit o kouzlu ovládání HDčka ve spojení s TF3D znamená, že jste nevyzkoušel cokoliv jiného. Kouzlo HDčka je v něčem úplně jiném. TF3D je extrémě nepovedené, pomalé, způsobuje mnoho problémů, customizace značně omezená. Já vždy dávám přednost možnosti ovlivňovat věci sám před něčím, co mi někdo předkládá bez možnosti změny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Zase treba povedať - každému podľa chuti. Mne sa Touch Flo páči a bolo jedným z dôvodov, prečo som si HD kúpil. nemyslím, že bez neho - a napríklad s WAD alebo inými programami - to môže byť lepšie a rýchlejšie a pohodlnejšie. Osobne keby nebolo Touch Flo, tak by som používal iba štandardný WM. Ale to je otázka názoru a gusta každého z nás. A to že spôsobuje problémy... ktorá aplikácia sa niekedy nezblbne? A myslím, že to č otu ponúkaš tiež nie je dokonalé riešenie zo strany výzoru - je to škaredé. A ak ta ešte bude mať nejaký nedostatok, tak radšej naozaj Touch Flo s jeho nedostatkami.
    Apropo, mne ešte nespôsobilo žiadny problém, ktorý by sa nedal vyriešiť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    TouchFLo 3D na Touch HD nemá konkurenci. Ukaž mi, který software (v libovolné ceně) přímo na titulní obrazovce nabízí okamžitou viditelnost a přístup k hodinám, budíku, zmeškaným hovorům, událostem z kalendáře, oblíbeným kontaktům, SMS a MMS zprávám (prohlížení, odpověď, posílání), emailům, k nastavení datových přenosů, Wifi a Bluetooth, rychlému spouštění desítek uživatelských programů, přepínání profilů, seznamu hovorů, aktuálnímu počasí, k záložkám internetového prohlížeče, kurzům akciových a měnových trhů, hudebnímu přehrávači, obrázkové galerii a k nastavení telefonu.

    A to všechno navíc naprosto skvěle vypadá.

    Po doplnění o spouštění aplikací třetích stran pomocí SSMaPa (napojení na SBSH Calendar, gAlarm, iContact, atd.) je TouchFLo 3D mocný argument pro Touch HD (oproti třeba Samsung Omnia).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Take si dovolim "mpis" oponovat. To, ze ti nevyhovuje neznamena, ze ostatnim nemuze vyhovovat take, jak to z tveho prispevku temer vyznelo . Ja napriklad naprosto souhlasim s Radkem ohledne uziti TF3D. Dalsi WM telefon jsem si vybiral i podle jednoduchosti ovladani a v tom u me HTC s TF3D absolutne vyhralo oproti jinym vyrobcum (napr. viz. nize zminovana Omnia) a proc jsem nakonec skoncil u modelu Touch HD snad tady vysvetlovat nemusim . Vyzkousel jsem spousty rozhrani (to co uvadis mi prijde zrovna docela otresne, myslim, ze puvodni defoultni nastaveni Yrga, je pusobivejsi a snad i pouzitelnejsi ) a jako dobra alternativa k TF3D mi prisel napr. Mobile Shell, obzvlaste s existujicimi skiny obdobnymi TF3D a jinymi, ktere jsou dostupne na XDA (Napriklad pro Omnii to vidim jako to uplne NEJ misto otresnych Samsung prostredi, zvlaste kdyz pro Mobile Shell existuje Skin ala Omnia, takze to pak vypada jako original :yes: ). Na funkcnost, stabilitu (nikdy se mi nestalo, ze by se mi TF3D kousalo, nebo mi uplne bloklo telefon tak, abych ho musel restartovat, to mi vzdy zpusobila jina dohravana aplikace), rychost, libivost a pouzitelnost TF3D (a to neprehanim, ja s nim skutecne u sebe nemam nejmensi problem) ukazuje uz jen to, kolik existuje doplnku rozsireni TF3D, modifikaci vzhledu, uprav a vylepseni k jeste vyzsi uzitne hodnote jako napr. nastaveni odkazu programu z TF3D, ktere tu zminuje Radek. Proste nic neni dokonale, ani TF3D, proto vznikaji tyto doplnky a v tom se mi komunita lidi okolo WM libi, ale pouzitelne je vice nez dobre. Je to zkratka jen o tom, ze kazdemu vyhovuje neco jineho. To, ze TF3D nekomu nevyhovuje jeste neznamena, ze je nepouzitelne a zaslouzi si takovym to zpusobem hanit a vytvaret v lidech dojem, ze je to v telefonu to nejhorsi co muze byt...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Normálne mi hovoríš z duše :-) Ja by som snaď ešte povedal, že nie je TouchFlo ako TouchFlo. Ja na mojom HD čku si neviem vynachváliť. Sekne sa mi jedine z času na čas keď zatváram operu. Inak vôbec. A romku mám pôvodnú, len Tweaky od HDčka. Kolegyňa má ale služobný diamond (aj keď ona si WM nezaslúži) a pri tom by ma porazilo. Oproti môjmu HD sa neuveriteľne seká, prijímanie hovorov otras, všetko je pomale, často musi robiť reser lebo to proste nejde... Je pravda, že ona nie je schopna si tam nič nainštalovať, ani žiadne úpravy, ale keď mám hodnotiť HD a Diamonda s original romkami, tak HD mňam, diamond fuj. Ale ako hovoríš, neustále sa robia vecičky, ktoré to zlepšujú. A to je super.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SW pro WM pro vzdálené spuštění programu na PC
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-12-2009, 11:21
  2. Spuštění programu SiriusCE
    Od Petr Zemek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 19:50
  3. Změna datumu při spuštění programu
    Od Pehof v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-07-2006, 12:36
  4. Spuštění programů vytvořených v Pascalu?
    Od Marty-McFly v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-12-2005, 14:14