Existuje náhrada Loox N560?
Mám obavu že se ptám asi zbytečně, ale přece.
Jsem dlouholetý uživatel FS Loox, nejdříve 720 pak N560.
Ale už trochu dosluhuje. Je nějaké rozumná náhrada?
Co potřebuji:
VGA, GPS, SDHC, více RAM než 560, USB host (nerad oželím)
Co nepotřebuji:
telefon GSM
Prostě náhradu N560, aby to mělo všechny parametry stejné nebo lepší, velké LCD ale žádná cihla.
Smartphony sice mají VGA a GPS, ale mají zpravidla mrňavý displej a o telefon nestojím.
Víte o něčem?
Jsem dlouholetý uživatel FS Loox, nejdříve 720 pak N560.
Ale už trochu dosluhuje. Je nějaké rozumná náhrada?
Co potřebuji:
VGA, GPS, SDHC, více RAM než 560, USB host (nerad oželím)
Co nepotřebuji:
telefon GSM
Prostě náhradu N560, aby to mělo všechny parametry stejné nebo lepší, velké LCD ale žádná cihla.
Smartphony sice mají VGA a GPS, ale mají zpravidla mrňavý displej a o telefon nestojím.
Víte o něčem?
Vetsinu pozadavku splnuje HTC Touch HD, nema jen ten USB host a rozliseni je o fous lepsi. Samotne PDA uz moc firem nedela.
Tak nevím, ale asi máš přeprštěné nároky. Kolik zařízení má RAM větší než 512 MB a kolik smartphonů má VGA displej? :?
To víc než 560 myslel podle mě tak jako víc RAM než Loox N560, takže víc než 64MB. Teda jestli si reagoval těmí 512 na tohle.
No mě by se líbil HP iPAQ 214 , nemá sice GPS, ale externí BT je stejně lepší, už jen kvůli vlastní baterce. USB host podporuje ikdyž je asi problém sehnat kabel, ale dá se zbastlit viz https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=28882
[quote=UFO-nec]To víc než 560 myslel podle mě tak jako víc RAM než Loox N560, takže víc než 64MB. Teda jestli si reagoval těmí 512 na tohle.[/quote]
Přsně tak.
HP iPAQ 214 je děsná cihla, kolega ji má. Má to slot na CF, to nepotřebuji vůbec. Ale jinak pěkné PDA. A tu BT GPS jsem také dlouho používal s 720kou a integrovaná je mnohem praktičtější. Používám navigaci ve více autech a tahat ssebou ještě BT GPS, nebo ji mít v každém autě+ extra napájení. Prostě komplikované.
To HTC je moc pěkné, ale i dost drahé. A hlavně nestojím o takhle velký foun. Občas (málokdy :-)) mi stačí vyrazit do světa jen s malým mobilem.
Prostě pro klasická PDA asi už není trh, škoda.
Přsně tak.
HP iPAQ 214 je děsná cihla, kolega ji má. Má to slot na CF, to nepotřebuji vůbec. Ale jinak pěkné PDA. A tu BT GPS jsem také dlouho používal s 720kou a integrovaná je mnohem praktičtější. Používám navigaci ve více autech a tahat ssebou ještě BT GPS, nebo ji mít v každém autě+ extra napájení. Prostě komplikované.
To HTC je moc pěkné, ale i dost drahé. A hlavně nestojím o takhle velký foun. Občas (málokdy :-)) mi stačí vyrazit do světa jen s malým mobilem.
Prostě pro klasická PDA asi už není trh, škoda.