Nelze nainstalovat jinou ROM (Touch Diamond)
Ahoj...uz sem vazne zoufalej proste mi nejde nainstalovat nova romka...
Tak od zacatku...nejdrive sem udelal hard spl a pak sem zjistil ze hard je pouze pro neoficialni romky tak sem tam nainstaloval stock spl a snazil se nainstalovat novejsi romku...ale vzdy kdyz sem se dostal k samotnemu flashovani tak mi tam skocilo 1%, telefon se zapnul a instalace mi vyhodila error 294: Invalid vender ID a podtim je ze "This update utility cannot be used for your PDA phone. Please check your update utility" a dole je jen exit...
Telefon je koupen u vodafonu, kde myslim neni zadne customizovani (brandovani) ale nejsem si jist...budu rad za kazdou radu, ktera pomuze...diky
Tak od zacatku...nejdrive sem udelal hard spl a pak sem zjistil ze hard je pouze pro neoficialni romky tak sem tam nainstaloval stock spl a snazil se nainstalovat novejsi romku...ale vzdy kdyz sem se dostal k samotnemu flashovani tak mi tam skocilo 1%, telefon se zapnul a instalace mi vyhodila error 294: Invalid vender ID a podtim je ze "This update utility cannot be used for your PDA phone. Please check your update utility" a dole je jen exit...
Telefon je koupen u vodafonu, kde myslim neni zadne customizovani (brandovani) ale nejsem si jist...budu rad za kazdou radu, ktera pomuze...diky
Hard SPL jsi si tam mel nechat.Mas brandovany telefon,proto tam napriklad nemuzes instalovat novejsi rom od HTC,muzes pouze od ceskeho Vodafone.Hard SPL neni jen pro neoficialni romky,ale i pro oficialni s jinym ID.
Tak hard spl sem tam dal ale zase pri instalaci to hazi chybu...ale jinou nez predtim teda...pri flashi to asi 3 minuty stoji na 0% a pak mi to na pc napise Error 262: Update error
The ROM Update Utility has encountered communications errors during the update process. The program will guide you step-by-step to recover from the errors so you can continue with the update.
Takze sme se nikam nedostali...prosim o radu :(
The ROM Update Utility has encountered communications errors during the update process. The program will guide you step-by-step to recover from the errors so you can continue with the update.
Takze sme se nikam nedostali...prosim o radu :(
Dostali,protoze HardSPL je podminkou,pokud flashujes jinou rom nez od Vodafone,ikdyz oficialni.Nekdy je dobre mit vyndanou pametovou kartu,pouzivat nejlepe original kabel atd
Na diamondu neni pametovka, kabel samozrejme pouzivam original ktery byl v baleni a chci tam dat RUU_Diamond_HTC_Europe_2.03.401.2_Radio_Signed_Diamond_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship primo od htc stranek...
A porad nevim co s tim:(
A porad nevim co s tim:(
To jsem psal obecne s tou kartou,jinak u Diamonda se to resi v tomto vlakne na xda-deveopers,reseni je snadne,pokud by jsi mel problem s anglictinou pouzij google prekladac
zde se mrkni ;)
zde se mrkni ;)
Diky tak jestli sem to dobre pochopil tak existuji 2 verze hard spl a ja mam asi zrovna tu spatnou...je to spravne?
Diky tak jestli sem to dobre pochopil tak existuji 2 verze hard spl a ja mam asi zrovna tu spatnou...je to spravne?
Edit: Sakra omlouvam se nejak se mi to seklo a je to tu tolikrat...nevim ani jak se to maze tak prosim admina...diky
Edit2: Tak je to tak je verze pro romky podepsany olinexem a nepodepsany (Oficialni romky sou samozrejme nepodepsany)
Velke diky to [color=red]htcjirka[/color]
Edit: Sakra omlouvam se nejak se mi to seklo a je to tu tolikrat...nevim ani jak se to maze tak prosim admina...diky
Edit2: Tak je to tak je verze pro romky podepsany olinexem a nepodepsany (Oficialni romky sou samozrejme nepodepsany)
Velke diky to [color=red]htcjirka[/color]
Tak s dikama jeste pomalu...napsalo mi to error na 99% ale ta romka jede...vcera vecer mi to dokonce nechtelo odeslat zpravu...dnes to uz jde ale stejne sem takovej...nervozni...chci to aby to dojelo do 100%...nevite nejakou radu?
Ale Vodafon nebraduje HTC.Mam taky od Vodafonu a normalne jsem prenahral ofiko ROM 1.93.Nova mi sice taky nejde,ale to bude spise tim,ze jeste neni ofiko pro vychodni evropu.Jestli se pletu,opr:?: avte me.
nejjednoduší je si nahrát originální ROM 1.93 a počkat než vyjde 2.03 i pro nás;) Určitě to nebude už dlouho trvat.
zkus stahovat tady:http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=133&cat=2&dl_id=2
Mě šla normálně stáhnout
Mě šla normálně stáhnout