fotak
Neviem, či otázke dobre rozumiem, ale ak áno, tak po pripojení na USB sa ti zobrazí pekné prehľadné menu, že či sa chceš pripojiť v režime Active Sync (synchronizácia s Outlookom, možnosť prenášanai súborov), Disk Drive (presne to, čo potrebuješ) alebo Internet Sharing (ak chceš TP použiť ako modem). Jednoduchšie si to hádam ani predstaviť neviem...
[quote=Jameson]Neviem, či otázke dobre rozumiem, ale ak áno, tak po pripojení na USB sa ti zobrazí pekné prehľadné menu, že či sa chceš pripojiť v režime Active Sync (synchronizácia s Outlookom, možnosť prenášanai súborov), Disk Drive (presne to, čo potrebuješ) alebo Internet Sharing (ak chceš TP použiť ako modem). Jednoduchšie si to hádam ani predstaviť neviem...[/quote]
dakujem, este tento telefon nevlastnim tak neviem vyskusat len sa snazim zistit ci su mozne niektore cinnosti. myslel som presne to, ze si pripojim cez usb fotak a z neho stiahnem z ftoky tak aby som nemusel na cesty nosit este dalsie zariadenie pre kopirovanie fotiek
dakujem, este tento telefon nevlastnim tak neviem vyskusat len sa snazim zistit ci su mozne niektore cinnosti. myslel som presne to, ze si pripojim cez usb fotak a z neho stiahnem z ftoky tak aby som nemusel na cesty nosit este dalsie zariadenie pre kopirovanie fotiek