Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC Touch HD - Hot Fix Hotfixu opravující posuvník pro příjem/odmítnutí hovoru ke stažení

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    http://www.htc.com/europe/SupportDow...at=0&dl_id=474

    Minulý týden vydalo HTC hotfix opravující problémy s posuvníkem určeným pro příjem / odmítnutí hovoru. Bohužel oprava jednoho problému přinesla problém jiný, který trápil především uživatele využívající 3G videohovory. Podle XDA developers je na webu HTC již opravená verze, která opravuje původní problém a další problém nepůsobí. Snad...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Můžu potvrdit. Oprava opravy skutečně opravuje nemožnost po instalaci tohoto hotfixu uskutečňovat videohovory.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    26

    A můžu se prosím Vás zeptat jaký je problém s přijímací lištou u hovorů? Mám taky Touch HD, ale zatím jsem problém nezpozoroval. Velice rád se přiučím
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Jsem z toho blázen. Čekal jsem až se objeví opravená verze a koukal se na CZ i Europe stránky HTC, ale když se tam proklikávám,tak tam tyto 2 nové hotfixy nejsou. Ten Pavlův odkaz samozřejmě funguje,ale nevím jak bych se na něj dostal neznat přímou adresu odkazu. Budto je zase kvůli nějaké chybě stáhly,nebo nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jsou jak na evropskych tak i cz strankach,chyba je u Tebe

    http://www.htc.com/cz/supportdownloa...9&act=sd&cat=0
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Díky za nasměrování,že to tam opravdu je.
    Takže odpověd je ,že blbý jsem já i oni , protože jsem myslel,že pokud mám v okénku volby zaškrtnuté VŠE ,tak se mi objeví vše. Pravda je taková,že musí být v okénku volba opravné balíčky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    26

    To mi fakt nikdo neporadí proč si opravujete tu lištu? Copak s ní je?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    to underbeat: popis té opravy najdeš na odkazu výše na českých stránkách HTC
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-11-2010, 10:36
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-04-2010, 19:12
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-04-2009, 11:26