Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Poraďte jaký program je nej na synchronizaci

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Ahoj, chtěl bych poraďit jaký program je dobrej pro sinchronizaci hádéčka s PC. klasickej device manager mi prostě nejde nainstalovat. takze nejakej hot synch nemam co ma byt v tom programu. proto bych chtěl poradit s tím jaký program mam používat :-) díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A jaký operační systém máš na počítači?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Windows Vista Bussines
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Windows Mobile Device Center - lze vybrat různé jazykové varianty. Pozor, zvolit správnou verzi dle Vist - 32 nebo 64 bitovou.

    EDIT
    Použij poslední verzi z webu Microsoftu, ne tu co máš na CD. Pokud nelze nainstalovat, napiš, jakou to hlásí hlášku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Momentálně to kupodivu hlášku už nehlásí žádnou " najednou " ale zase prběhnou nějaké instalační okna, a pak dole na liště v praco běhá ikonka " neznámé zařízení " a když ji rozkliknu tak v nem se píže že " prohledávání předem nakonfigurovaných složek " a to to děla už aspon 15 minut. prostě se to nechce nějak nainstalovat momentalne se tato tabulka zavřela, že to zařízení bylo úspěšně nainstalované ale nikde žádný program device manager nemam.

    napsalo mi to ze ovladace pro toto zařízení byly nainstalovány : pod tím napsaáno , neznámé zařízení

    Pouze windows mobile resources mam v pc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ji na PC jako admin nebo jen jako uživatel? Neinstaluješ to doufám na PC při připojeném PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Na pc jako admin, a ne mobil připojenej nemám
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Neodpovedel jste Zdenkovi na otazku. Stahl jste a nainstaloval si ten posledni Windows Mobile Device Center (WMDC)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Ano, stáhl jsem poslední verzi ze stránek http://www.microsoft.com/windowsmobi...ce-center.mspx pro visty 32 bit. po instalaci bez pripojeneho pda mi to píše tuto tabulku přiloženou výše
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    OK. Zkuste tohle. Pripoje zarizeni a nechte system zchroupat. Potom jdete (pozor, nemam ceske Visty, tak to mozna neni presny preklad, ale to snad pochopite Start - Nastaveni - Ovladaci panel - System - V levem sloupci Spravce zarizeni. Otevre se nove okno, kde hledejte polozku Nezname zarizeni. Mela by byt v uzlu Radice USB (Universal Serial Bus). Pripadne hledejte jine, mel by u ni byt vykricnik, pripadne otaznik (u ikonky). Az ji najdete, kliknete pravym mysitkem na tu polozku a vyberte odinstalovat a potvrdte. Pak zarizeni odpojte a restartujte pocitac. Nakonec zarizeni znovu pripojte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    tak jsem to nějak vyřešil, po uninstalaci programu windows mobile resources, sem nainstaloval stazeny soubor primo ( resources byly z cd od telefonu ) tak potom se to rozchodilo, asi tam neco se proste hadalo. díky za rady ;-)

    Akorad mi to píše že telefon není připojen odpojuju připojuju ale pořád že prej není připojen nastavení připojení mam taky dobře
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    58

    Aky program sa hodi pre XP Procka? Dik za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tady si snad vybereš - co třeba ActiveSync 4.5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    58

    Dik za radu, ten prave mam a snazim sa vyriesit, ako mi nenaloadovat vsetok junk, co mam v Outlooku ale vybrane polozky a iny adresar kontaktov. zatial som pohorel a musel som si prestavit cely Outlook namiesto toho, aby som vedel zvolit nejake detaily synchronizacie.

    V kazdom pripade ten prilozeny clanok pomoze, dakujem krasne. Pekny wikend
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jaky program na ICQ
    Od prettorian_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 20:09
  2. existuje program na synchronizaci casu v PDA pres GPS?
    Od vitek_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 23:43
  3. program pro synchronizaci dokumentů??
    Od wict0rius v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 11:07
  4. Poradte mi kvalitni program pro editaci zvuku
    Od Barabas_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-04-2005, 23:32
  5. Jaký poštovní klient funguje pro synchronizaci
    Od Bruczoun v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-03-2005, 17:43