Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 41 z 41

Téma: Touch HD a konečně funkční nahrávání hovorů

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Citace Původně odesláno od opicka
    hehe ..
    proč to neskusíš?
    Protože se řídím příslovím: "Dvakrát měř, jednou řež."
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    neboj zalohuj testuj ..
    v pripade neuspechu HR a obnova nic horsiho te nepotka
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    24

    Ahoj, ten EXE soubor se už nekopíruje do Windows, stačí nainstalovat onen InCallRecording_repacked_monx.cab

    Bronek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    mirdanb
    Guest

    Ahoj - tak jsem zkousel a bohuzel mi to nefunguje. Rom 1.14... Je pravdepodobne ze neco delam spatne. po nainstalovani CAB souboru se mi objevi ikona zanamnicku ale pod ni neni text ale pouze ctverecky. a pokud spustim program naskoci mi prazdna "radkovana" obrazovka.

    kdyz dam ok - obrazovka zmizi - program neni ve spustenych programech a v meu je polozka nahravani hovoru ale je nepristupna "seda"

    Ten druhy soubor jsem extrahoval do adresare windows

    poradte co delam spatne.

    Diky

    mirek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    115

    Mirdanb:
    popis ikony stačí editovat název souboru v /Windows/Start Menu/Programs (ostatně to už to tady někdo někde psal, stačí pohledat), co se týká toho, že to nefunguje s ROM 1.14... můžu jenom potvrdit, ale nemám čas zatím hledat řešení, takže bych byl p.t. zdejšímu společenstvu nesmírně vděčen, kdyby někdo věděl a písl
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    polozka nahravani hovoru ale je nepristupna "seda"
    Polozka nahravani je seda, protoze je pristupna az po spojeni hovoru(ne pri teprve vytaceni apod).Na buildu 1.14 to vestine uzivatelum zlobi.
    Na novejsich buildech a rom(1.19 atd) to uz chodi korektne a bezproblemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    3

    aha tak zmena. pokud spustim nahravani v prubehu samotneho hovoru tak funguje. Bohuzel kvalita nahravky je velmi spatna.

    Nicmene program (ikona se zanamnickem) se stale spustit neda - naskoci tam jen prazdna obrazovka se 4mi radky.

    Asi budu muset upgradovat na rom 1.19... nicmene je to moje prvni wm zarizeni (predtim sem byl na Symbian) takze zatim neni odvaha (ale to prijde

    diky za rady

    mirek
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Mě to uvedeným způsobem popsaným vepředu prostě nešlo, nahrávání hovorů sice fungovalo, ale hlas protistrany byl moc slabý, nekvalitní a nesrozumitelný, tak jsem to zase všechno odinstaloval, nainstaloval jsem teď 2_Way_Plus_InCall_Recording.cab, k tomu jsem nainstaloval potom ještě Vito Audio Notes Touch v1.03 (není to freeware) a nyní nahrávání funguje perfektně, nahrává to hovory automaticky (je nutno zatrhnout volbu v nastavení Vito ANT), je tam tedy asi 3 sekundy zpoždění začátku hovoru, nahrává to do mp3 (je možno zvolit tři stupně kvality, já ponechal tu střední) a ukládá to automaticky na SD kartu, nahrávky hovorů jsou velmi kvalitní a srozumitelné, hlasy obou stran jsou stejně hlasité, fakt paráda. A asi to bude fungovat i na jiných přístrojích HTC, nejenom na HDčku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    pokud spustim nahravani v prubehu samotneho hovoru tak funguje
    Na oficialnich rom od verze 1.19 konce 1.56 funguje nahravani hovoru vytecne zpusobem uvedenym na prvni strane i bez Vita a jinych aplikaci tretich stran.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od dvzd
    nahrávání hovorů sice fungovalo, ale hlas protistrany byl moc slabý, nekvalitní a nesrozumitelný, tak jsem to zase všechno odinstaloval, nainstaloval jsem teď 2_Way_Plus_InCall_Recording.cab, k tomu jsem nainstaloval potom ještě Vito Audio Notes Touch v1.03 (není to freeware) a nyní nahrávání funguje perfektně, nahrává to hovory automaticky (je nutno zatrhnout volbu v nastavení Vito ANT), je tam tedy asi 3 sekundy zpoždění začátku hovoru, nahrává to do mp3 (je možno zvolit tři stupně kvality, já ponechal tu střední) a ukládá to automaticky na SD kartu, nahrávky hovorů jsou velmi kvalitní a srozumitelné.
    Tak měl jsem taky tento problém s ICR + Resco recorder, kdy k hlasům byly přimíchány ruchy a hovory byly nesrozumitelné, tak jsem podle tebe odinstaloval ICR odstranil ICR.exe.0409.mui z windows. Dále nainstaloval 2_Way_Plus_InCall_Recording.cab a k tomu ještě resco recorder. Hovory jsou ještě méně srozumitelné než předtím...

    Touch HD
    ROM: 1.14.479.3(25874 WWE)
    Radio: 1.09.25.14

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    ladako: Pravděpodobně ti tam z toho ICR něco zůstalo, já jsem mezitím dělal i HardReset, takže jsem to měl čisté.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 09:28
  2. HTC Touch HD - nahrávání hovoru
    Od krystl v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-11-2008, 14:48
  3. Jak mít konečně funkční M700
    Od Johnny_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 21:23
  4. Nahrávání hovorů na HTC
    Od Roman61 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-11-2007, 09:25
  5. Nejnovější verze Skype, snad i pro Vario konečně funkční..
    Od Miloš Strouhal v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 13:39