Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 41

Téma: Touch HD a konečně funkční nahrávání hovorů

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    Tak ted jsem to testoval s resco Recorderem a facha to take (automaticke nahravani hovoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    Pokud mate nekdo nainstalovenej s IRC i Resco recorder nebo Vito notes apod ...tak Vam ted nahravani hovoru bude fungovat i tam tzn:auto spousteni nahravani hovoru a nahravani do Mp3 atd.. )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Super,ze se to takhle hyba...panove nebyt XDA tak kde ted jsme )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    zda se dá doladit špatně popsaná ikona funkce Record
    To je hodne jednoduche a zkuseny uzivatel vi ze jsi ji prejmenuje ve /Windows/Start Menu/Programs najede na ikonu podrzi stylus a da prejmenovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    jj ... školácká věc. Nějak mě to necvaklo ..:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    7

    Tak opakovaně zkoušeno přes Dialer z HD Touch na Xperii ale nahrávání funguje přes dialer i přes Vito stále jen mě jakožto volajícího, nenahrává volaného. Existuje nějaké řešení? ; instalováno na originální ROM od CZ-TM 1.02.931.3. Děkuju předem za radu, nahrávání je pro mne zásadní záležitost..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    18

    Jako vždy je to o ničem. Pouze ztráta nadějí a času....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Aspon ze na Touch HD uz to chodi.Pro ostatni zarizeni se najde tez casem spolehlive reseni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    2

    s Resco Audio Recorder funguje, ovšem po přijmutí hovoru je asi 10s pauza, kdy mě volající neslyší, nahrávání nejde, já volajícího slyším. (zřejmě se spouští resco). Jinak při vyřazení Resca a ručním zapnutí to nahrává, bohužel volaného slyším strašně potichu Kdyby se vyřešila hlasitost a ještě se dalo nahrávání zapnout hned jednoduše z displeje, třeba místo tlačítka Přidat hovor, bylo by to super.

    Resco Audio Recorder 4.01
    ROM 1.14.479.3 (25874) WWE
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Pokial je to pre vas potrebne nahravat,tak odporucam nahrat novu romku. Mam od Laurentiusa26 (ci jak sa vola) a pocut protistranu je nadherne a dost hlasno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    102

    Ahoj, je to trochu OT...ale kde lze v Rescu zmenit nazvy souboru. Sice jsem v nastaveni nasel neco tema %, ale to moc nechapu. Nazev se mi ukazuje pouze jako datum a cas. Lze tam mit i telefonni cislo, popripade i jmneo nactene z PIM ?

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    Stačí kliknout na tlačítko [?], kde máš popis veškerých proměnných. Najdeš datum (rok, měsíc den), čas (hodiny, minuty) a u nahrávání hovorů ještě křestní jméno, příjmení a prostřední jméno kontaktu. Telefonní číslo tam bohužel není.


    Pro ty, co používají pro nahrávání hovoru Resco Audio Recorder, jak máte prosím nastavený formát zvuku?
    Osobně bych chtěl co možná nejkvalitnější zvuk (na velikosti mi nezáleží), ale samozřejmě kvalitu, kterou procesor zvládá zpracovat a výsledný záznam je tedy bez přerušování. Aktuálně mám nastaveno MP3, quality 4, 24000 Hz, 16 bits, 1 channel = 96 kbps. Pokud máte nastavení, které dává kvalitnější uložený zvuk a procesor to stíhá, napište jej, prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    24

    Verze ICR s možností nastavení AMR nebo WAV a ukládání do PDA nebo na kartu zde
    http://forum.xda-developers.com/atta...1&d=1231759945
    nebo zde
    http://rapidshare.com/files/18255904...acked_monx.cab
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Bronek: U téhle verze ICR se musí také kopírovat do složky Windows ten soubor "ICR.exe.0409.mui" z prvního příspěvku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    hehe ..
    proč to neskusíš?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 09:28
  2. HTC Touch HD - nahrávání hovoru
    Od krystl v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-11-2008, 14:48
  3. Jak mít konečně funkční M700
    Od Johnny_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 21:23
  4. Nahrávání hovorů na HTC
    Od Roman61 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-11-2007, 09:25
  5. Nejnovější verze Skype, snad i pro Vario konečně funkční..
    Od Miloš Strouhal v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 13:39