Lokalizacia HTC HD - Czech Slovak Polish Hungarian Romanian English
Odkazy smazany
Pred instalaciou si najprv precitaj textovy subor "info",ktory je sucastou stiahnuteho suboru.
Pred instalaciou si najprv precitaj textovy subor "info",ktory je sucastou stiahnuteho suboru.
[quote=htcjirka]O leganosti tohoto by se dalo dost pochybovat...[/quote]
Ja nie mam to nainstalovane a je to od SunnySoft InterWrite v.9.5 Pro,original na HTC Touch HD.
Ja nie mam to nainstalovane a je to od SunnySoft InterWrite v.9.5 Pro,original na HTC Touch HD.
[quote=htcjirka]Sunnysoft nebo HTC urcite nedalo souhlas k verejnemu sireni tohoto software.[/quote]
Vdaka za uznanie.Clovek sa snazi pomoct ako sa len da a ty vies iba kritizovat.
Ja som to nasiel na [code]http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Ship_exe[/code] fore tak posuvam dalej pre kazdeho kto ma zaujem.Ak nemas zaujem tak nechaj tak.
Vdaka za uznanie.Clovek sa snazi pomoct ako sa len da a ty vies iba kritizovat.
Ja som to nasiel na [code]http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Ship_exe[/code] fore tak posuvam dalej pre kazdeho kto ma zaujem.Ak nemas zaujem tak nechaj tak.
To jsi hodný, že jsi se s námi podělil, ale kdyby jsi pořádně prošel toto forum, tak by jsi již tuto češtinu našel. Už se to tu dávno řešilo :) a s tím samozřejmě i legálnost! ;)
Co na tom nechapete? V prodeji jsou dve verze Touch HD, anglicke a ceske. Ceske je o nekolik set korun drazsi a jediny rozdil je tento soubor, na ktery jste dal odkaz. Ze ho mate nas svem zarizeni s tim nema co delat.
Jste hodny, ze se snazite pomoci, ale v tomto pripade to bohuzel neni uplne koser.
Jste hodny, ze se snazite pomoci, ale v tomto pripade to bohuzel neni uplne koser.
Požádal jsem Sunnysoft o oficiální vyjádření a zde je.
[quote]Tuto konkrétní lokalizaci InterWrite Pro 9.5 pro [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] vyvinul Sunnysoft na zakázku HTC. Jelikož se jedná o exkluzivní vývoj, Sunnysoft tento software dále nikde neposkytuje ani neprodává. Lokalizace je určena výhradně pro společnost HTC, která ji svým zákazníkům poskytuje jako přidanou hodnotu, jež je pochopitelně zohledněna v ceně zařízení. Různými způsoby "vyextrahované" lokalizační součásti samozřejmě není možné šířit - jedná se o distribuci autorských děl bez souhlasu autora/vlastníka práv. Problém je nejlépe viditelný na rozdílu koncové ceny běžné lokalizace [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] na eShopu Sunnysoft, kde činí 1790 Kč + DPH, a výhodné novoroční „ceny“ pokoutně šířených lokalizačních souborů.[/quote]
V dané situaci pokládám situaci za zcela jasnou a všechny odkazy na soubor s lokalizací budeme mazat. Legální majitelé si mohou před počátkem experimentování soubor s lokalizací či celou ROMku zazálohovat, majitelé zařízení Touch HD ENG si mohou zakoupit univerzální lokalizaci. Žádný "nárok" na licenci lokalizace nemají.
[quote]Tuto konkrétní lokalizaci InterWrite Pro 9.5 pro [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] vyvinul Sunnysoft na zakázku HTC. Jelikož se jedná o exkluzivní vývoj, Sunnysoft tento software dále nikde neposkytuje ani neprodává. Lokalizace je určena výhradně pro společnost HTC, která ji svým zákazníkům poskytuje jako přidanou hodnotu, jež je pochopitelně zohledněna v ceně zařízení. Různými způsoby "vyextrahované" lokalizační součásti samozřejmě není možné šířit - jedná se o distribuci autorských děl bez souhlasu autora/vlastníka práv. Problém je nejlépe viditelný na rozdílu koncové ceny běžné lokalizace [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] na eShopu Sunnysoft, kde činí 1790 Kč + DPH, a výhodné novoroční „ceny“ pokoutně šířených lokalizačních souborů.[/quote]
V dané situaci pokládám situaci za zcela jasnou a všechny odkazy na soubor s lokalizací budeme mazat. Legální majitelé si mohou před počátkem experimentování soubor s lokalizací či celou ROMku zazálohovat, majitelé zařízení Touch HD ENG si mohou zakoupit univerzální lokalizaci. Žádný "nárok" na licenci lokalizace nemají.
Ked sa to tu takto riesi, je naozaj mozne si tu lokalizaciu zalohovat?
A ci je mozne pri instalacii len malu lokalizaciu (Klavesnicu)?
Diik
A ci je mozne pri instalacii len malu lokalizaciu (Klavesnicu)?
Diik
Přesměrovalo mě to sem z jiného vlákna kde se řeší počeštění HDčka. Položím otázku jinak. Když si koupím CZ verzi, můžu z ní nějak češtinu odebrat? A případně zas přidat zpět? Předpokládám, že čeština funguje jen z tou dodanou ROM. V momentě kdy si tam flashnu nějakou jinou tak ji asi nepočeštím. Jde mi o to když si tam pak šupnu tu původní aby to bylo komplet. Taky bych byl rád, kdyby se někdo kdo může porovnat vyjádřil k tomu údajnému zpomalení češtinou. Díky za odpovědi
Ja som mal tu lokalizaciu od SunnySoftu InterWrite Pro(SK,CZ,RO,PL,HU) na rom v.1.14.401.3 WWE a dost to spomalovalo
HD-ko a ani som nemal vsetko dobre prelozene.
Tak som to odinstaloval.
HD-ko a ani som nemal vsetko dobre prelozene.
Tak som to odinstaloval.
Malkor: K tvému dotazu; pokud si koupíš CZ HTC HD, tak si češtinu z něj můžeš zálohovat / vytáhnout dva .cab / a schovat na později ;), popřípadě při úvodní instalaci CZ nenechat nahrát a máš v něm EN. Pak můžeš přes jiný cab nahrát jen CZ pro klávasnici. Jo a jestli to spomaluje? :D V žádném případě!!! To co tu nademnou píše "kolega", tak to je naprostej blábol. Zřejmě si tam nahrál špatnou CZ a nebo .... nevím, nechápu! :?
Tak snad jsem to zodpověděl správně a vše :)
Tak snad jsem to zodpověděl správně a vše :)
Jirka H píše: [quote]Jde celou ROMku zazálohovat.[/quote]
Malcor píše : [quote]Jde mi o to když si tam pak šupnu tu původní ROM aby to bylo komplet.[/quote]
Jak všichni víme,tak IW je již součástí ROM. A proto upřesním dotaz. Jakým způsobem lze udělat kompletní zálohu ROM i s již obsaženým IW ?
Vím,že řešení je stáhnout si mojí ROM z XDA a pak nainstalovat vyextrahované CABy s IW, ale jelikož jsem si zakoupil HD v CZ verzi s IW,tak chci po experimentech s ROMkami posléze nahrát zpět tu mojí,legálně zakoupenou kompletní ROM s IW ?
Malcor píše : [quote]Jde mi o to když si tam pak šupnu tu původní ROM aby to bylo komplet.[/quote]
Jak všichni víme,tak IW je již součástí ROM. A proto upřesním dotaz. Jakým způsobem lze udělat kompletní zálohu ROM i s již obsaženým IW ?
Vím,že řešení je stáhnout si mojí ROM z XDA a pak nainstalovat vyextrahované CABy s IW, ale jelikož jsem si zakoupil HD v CZ verzi s IW,tak chci po experimentech s ROMkami posléze nahrát zpět tu mojí,legálně zakoupenou kompletní ROM s IW ?
Já mám HD s ang. rom. Teď jej používám s nainstalovánými IW caby cz, které je možno kdykoliv odinstalovat. Můj subjektivní pocit je, že po restartu, či spuštění je systém malinko línější než se to usadí a proběhnete nabídky. Po té je systém stejně svižný jako původní i využití paměti je na stejné úrovni. Vzhledem k odistalovatelnosti snad není problém, aby si to každý kdo má zájem vyzkoušel, nenechte se odradit prvotní leností nabídek. Jsem spokojen a dokonce jsme si dovolil i nahrát schémátko z xda a systém stále svižný.
můj osobní názor, čeština IW nainstalovaná na Touch HD tento stroj nijak nebrzdí, diskuzí o pomalosti různých zařízení s IW zde již bylo a je mnoho, vše je jen subjektivní pocit kdy někdo někdy vyhodil do světa fámu, spousta lidí se toho chytilo a těmto lidem se najednou zničehonic zdál systém s IW pomalejší, spousta rozumných lidí naštěstí nakonec dospělo k názoru že IW systém nebrzdí
zařízení s IW i bez IW jsem vystřídal již mnoho a pomalost systému byla vždy způsobena jen celkovým softwarovým balastem nainstalovaným v zařízení, ne IW
:?
zařízení s IW i bez IW jsem vystřídal již mnoho a pomalost systému byla vždy způsobena jen celkovým softwarovým balastem nainstalovaným v zařízení, ne IW
:?