HTC Touch Diamond - Nefunguje jako bluetooth modem
Zdravím, chci se jen zeptat, funguje někomu HTC Diamond Touch jako modem pro připojení netu k notebooku? Myslím přes bluetooth. Prakticky nikde jsem nějaké info nenašel. Mně to nefunguje na žádným notebooku, a to přesto, že s jinými mobily pracují úplně v pohodě.
Děkuji předem za jakékoliv info.
Děkuji předem za jakékoliv info.
Fungovalo naprosto krasne. Pravdepodobne to spatne nastavujete, pro pripojeni k netu ted neni pouzty DUN profil, ale utilitka Connection Sharing vyuzivajici PAN profil. Napiste, jak se to snazite nastavit.
Diky za odpoved i radu. Uz to funguje i nefunguje... Bluetooth se asi samocinne vypina ci co. Kazdopadne se pripojeni k netu kazdou chvilku vypne a ja ho pak musim obnovit... Tak nevim.
Behem recenze i v beznem pouzivani jsem byl pripojen i mnoho hodin v kuse. Mate v zarizeni puvodni ROMku? A k jakemu pocitaci se pripojujete, co ma z BT ovladac?
rom mam tu posledni 1.93. a pripojuji se k malemu notebooku MSI Wind, ktery pouziva BT Toshiba. Ovladace ale pouzivam od Microsoftu, protoze od Toshiby to neslo ani starovat.
Nicmene mam pocit, ze muj telefon je celkove zraly do servisu, takze to bude patrne tim...
Nicmene mam pocit, ze muj telefon je celkove zraly do servisu, takze to bude patrne tim...