Samsung Omnia SGH-i900 - hry
ake su vase skusenosti s hrami a omnii? ja som skusal len tak letmo nieco zo stareho pda, a na omnii mi to davalo nie a cely displej, skusal niekto priamo hry origial pre to spravne rozlisenie, alebo hry vyuzivajuce pohybovy senzor? da sa na tom hrat to co sa ovladalo "jojstickom"?
skusal som nejake 3d veci (doom2 quake) tie mi nahodili rovno chybu daco s 3d, neviem ci to kvoli tomu ze su to starsie hry alebo co, jedna trorjrozmerna hra po uvodnom menu uple sa rozhodila po celom displeji ako ked je chybne rozlisenie, a co som pustil tak Atlantis Redux 1.4, ale to bolo tiez v okne, hrozne zle sa pisalo len meno lebo setko bolo malicke, a nejako extra nebralo tlacitka,
hral niekto na omnii normalne nieco okrem guliek a kariet?
*uptadte
tak skusil som nejake dalsie veci a tak to vyzera ze zatial neni ziadna origial hra pre omniu, su tu nejake hry co idu fulscreen najzaujimavejsie asi zatial vyzeral k rally , s pohybovim senzorom asi ajzaujimavejsie resco bubles a teeter, novsie 3d mi sli celkom plinule ale len s ciernym pruhom, jedina hra co vyzera ako tak specialne na omniu je CSI ale to je java.
(ten cierny pas pre rozlisenie mi dost vadi)
hral niekto na omnii normalne nieco okrem guliek a kariet?
*uptadte
tak skusil som nejake dalsie veci a tak to vyzera ze zatial neni ziadna origial hra pre omniu, su tu nejake hry co idu fulscreen najzaujimavejsie asi zatial vyzeral k rally , s pohybovim senzorom asi ajzaujimavejsie resco bubles a teeter, novsie 3d mi sli celkom plinule ale len s ciernym pruhom, jedina hra co vyzera ako tak specialne na omniu je CSI ale to je java.
(ten cierny pas pre rozlisenie mi dost vadi)