HTC Touch Diamond - Nefunkční vyzvánění hovoru
Mám takový problémek, od jisté doby mi nevyzvání mobil na příchozí hovor. na sms, upomínky je vše ok. Přes HTC ovladač zvuku(např. boční tlačítka) mám zvuk na nejvyšší úrovni a přesto nezvoní. SPB Shell mi ukazuje hlasitost vyzvánění na 0% Zkoušel jsem to přepnout tam a zpět, kombinace tichý režim a zpět - bez úspěchu. Zkoušel jsem SPB Shell odinstalovat - nepomohlo. Důvodem tohoto kroku bylo podezření na to, že tato aplikace má na svědomí ztlumení zvuku. Zkoušel jsem jiné typy vyzvánění(standardní ring,..) nic.
Než provedu HR - nemá někdo nějaký tip, kde by byl zakopaný pes? Mám takové podezření, že snad v registru?je napevno nastavena úroveň vyzvánění nebo fakt netuším..
dík za pomoc
Než provedu HR - nemá někdo nějaký tip, kde by byl zakopaný pes? Mám takové podezření, že snad v registru?je napevno nastavena úroveň vyzvánění nebo fakt netuším..
dík za pomoc
1. Hloupy dotaz, ale hlasitost systemu a vyzvaneni maji extra nastaveni, skutecne to nastavujete pro Ring?
2. Kdyz kouknete do Start - Settings - Personal - Phone, co tam mate?
2. Kdyz kouknete do Start - Settings - Personal - Phone, co tam mate?
mám tam typ vyzvánění: Vibrace a vyzvánění (zkoušel jsem jen vyzvánění, jen vibrace), vyzváněcí tón Ring-OldPhone2 (zkoušel jsem různé jak přednastavené, tak vlastní) a hlavně když dám tlačítko play tak to vyzvání.
No a v reálu když to má vyzvánět tak to maximálně vibruje(pokud mám tam nastavené při vyzvánění vibrace)
No a v reálu když to má vyzvánět tak to maximálně vibruje(pokud mám tam nastavené při vyzvánění vibrace)
Mám stejný problém. Mám HTC Touch Diamond půl roku a vše fungovalo bez problémů. Minulý týden jsem měl nastavený tichý režim vyzvánění. Po týdnu jsem spustil normální režim vyzvánění a mám stejný problém. Nefunguje zvuk příchozích hovorů. V nastavení zvuků mám vyzvánění a tón ring-standart. Zkusil jsem SR ale nic. Znáte někdo řešení nebo je to na servis?
vyřešil jsem to jednoduše(opravdu žádné finty nepomohly)
proveden HR, nainstaloval jsem si načisto nově všechny mé aplikace a zároveň i zálohovací program od SPB, provedl jsem si zálohu a kdyby se mi to opakovalo, tak provedu reset a načtení této zálohy. Já naštěstí neexperimentuji s přístrojem tak, že v něm nemám každý týden nový software... takže asi tak :-(
proveden HR, nainstaloval jsem si načisto nově všechny mé aplikace a zároveň i zálohovací program od SPB, provedl jsem si zálohu a kdyby se mi to opakovalo, tak provedu reset a načtení této zálohy. Já naštěstí neexperimentuji s přístrojem tak, že v něm nemám každý týden nový software... takže asi tak :-(
Možná je to blbost ale taky se mi to stalo a bylo to tím že sice hlasitost telefonu byla naplno ale vyzvánění bylo tiché.Stačilo v pohotovostním režimu zmáčknout na hlasitost a v okně se přepnout na vyzvánění kde se to nastavuje zvlášť a bylo to:-)
bohuzel toto asi by nam nepomohlo, vsechny volume byly nahore a tvarilo se to jako ok ale vyzvaneni bylo porad tiche, no kazdopadne ja uz nemuzu vyzkouset - zbavil jsem se toho HR
Mel jsem ten samej problem, taky mi to nezvonilo a pak jsem zmacknul ovladani hlasitosti, prepl na vyzvaneni a tak si zvedl hlasitost
ahoj, tak bohuzel toto mi nepomaha.
1) pri zmacnuti bocnich tlacitek - nastavim hlasitost zvoneni a pri volanii - NIC (jen vibrace pokud zvolim zvoneni+vibrace)
2) na horni liste zmacknu repracek - nastavim hlasitost zvoneni a pri volani - NIC (jen vibrace pokud zvolim zvoneni+vibrace)
3) START setting zvuky - - nastavim hlasitost zvoneni a pri volani - NIC (jen vibrace pokud zvolim zvoneni+vibrace)
takze dotaz .... jeste nekde se to da nastavit ? ja jen se bojim, ze kdybych musela preinstalovavat tak prijdu o vsechny telefonni cisla :(
poradi nekdo ? diky. :sarcastic: :cool:
1) pri zmacnuti bocnich tlacitek - nastavim hlasitost zvoneni a pri volanii - NIC (jen vibrace pokud zvolim zvoneni+vibrace)
2) na horni liste zmacknu repracek - nastavim hlasitost zvoneni a pri volani - NIC (jen vibrace pokud zvolim zvoneni+vibrace)
3) START setting zvuky - - nastavim hlasitost zvoneni a pri volani - NIC (jen vibrace pokud zvolim zvoneni+vibrace)
takze dotaz .... jeste nekde se to da nastavit ? ja jen se bojim, ze kdybych musela preinstalovavat tak prijdu o vsechny telefonni cisla :(
poradi nekdo ? diky. :sarcastic: :cool: