Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: MIO Digiwalker P560 a iGO8

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    62

    Zdravim, plnujem kupit toto gps s pda ale mam par dotazov.

    1, Ako je to s 64ramkou neni to malo pre win ce s igo 8, mal som asus 750 mal 64 ram a bola to hroza, sekalo igo8 atd, proste to neslo dobre. Planujem to kupit hlavne koli IGO8
    2, Aka je citlivost GPS? nacita polohu uspokojivo?
    3, Aky mate celkovo dojem na toto pda ?

    DAKUJEM

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No na P750 s 64MB RAM to je opravdu hrůza s IGO8. Se 128MB to je už jiná...
    Co je lepší? Investovat cca 1500,- do 128MB RAM pro 750ku nebo nový přístroj?
    Jinak na MIO P560 není GSM a tak volné paměti ram je dostatek i pro IGO8. Mám odzkoušeno na P360, která má taky 64MB a jede to OK.
    Jinak zde jsou trošku stašího data i nějaké diskuze o MIO P560, tak se podívej třeba ZDE

    Osobně bych ASUS P750 neměnil (to jen můj názor)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    62

    asus 750 uz nemam reklamacia >>>> vratenie penazi a som si uvedomim ze to bola aj tak zbytocna kupa, keby som mal nieco tak drahe podla mojho vkusu kupit tak to bude jedine nieco od firmy HTC asi nove HDcko, ale som si to romzmyslel ze si kupil len GPS a PDA a wifi. Preto sa pytam hlavne na IGO8 a 3.5" displej....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo, v pořádku. V podpise máš pořád P750 tak se mi nediv
    Jestli máš zájem o MIO P560, tak jdi do toho. Ono těch výrobků co mají jen Windows + GPS je celá řada. Já mám dobré zkušenosti s P360 a IGO8 8.3.2xxx tam jede bez nejměnších problémů (i s 64MB RAM).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    62

    Dik za radu , keby chcel niekto este doplnit svoj nazor tak kludne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    62

    este mam otazku, neni v zaklade balicka aj miomap ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No tak to nevím, to je taky i na prodejci. K některým PDA je taky dodáváno IGO8 a k těm stejným jinde zase už ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    62

    ok, a este nieco. Je jedno ci mam nav. sw original alebo z netu kreknuty? ci origialy "jede" lepsie, alebo to je to iste...neviem pytam sa dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No každopádně to není legální, ale to asi víš, protože jsi četl pravidla zde na fóru.
    Myslím, že cena takového softu není zas až tak obrovská. Když budeš autor nějakého díla (programu) a já si z netu stáhnu někde tu Tvou verzi, budeš asi nerad co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    62

    ja som nepovedal ze to budem pouzivat ja mam orig tomtom pam. kartu, ja sa len pytam keby som chcel vyskusat igo8 kazdopadne za vyskusanie nebudem kupovat original len som sa informoval cize predpokladam ze to je to iste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ano to určitě bude stejné, navíc u nelegální verze můžou nastat problémy, které si pak budeš řešit sám. Normálně by si žádal výrobce nebo prodejce. Technická podpora je důležitá. U IGO mě štve jedna věc, mám ho kupované na 2GB kartě, samotná navigace včetně map se tam vleze ale už zase tam člověk nedá co potřebuje. Takže jestli zvolíš IGO, tak hlavně na jak velké kartě bude IGO, ať nemusíš měnit karty jako já
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    62

    aha, cize postaci tom tom
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No já bych IGO neměnil
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    62

    no ved vyskusam a uvidim
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MIO P560 a GSP
    Od fhronek v sekci Mio
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-09-2009, 00:09
  2. Mio P560 a TMC
    Od alx_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-12-2008, 21:29
  3. Mio P560 DigiWalker - zkušenosti?
    Od bezrybka v sekci Mio
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-04-2008, 21:37
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-03-2008, 21:57