Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: problem z touch flo 3d

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    2

    Dobry den mám problem když zapnu mobil tak mi nenaskoci karty k víberu (sms,e-mail,obrazky a zbytek ikon na menu)prosím porad te nekdo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    a co presne sa ti objavi? len cierna obrazovka a pod nou softtlacitka?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    2

    no vlastne zapnu mobil a naskoci mi jenom plocha jako u normálniho telefonu a nenaskoci tam ty listi jak jsou zpravy jinak funguje všechno normálně akorát tohle to tam nikde neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    No zapni si Touch FLo 3D : START - settings(nastaveni) - Today - Zalozka Items - a zaskrtni TouchFlo 3D .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    Mám podobný problém. Po spuštění nového MDA Compact IV se mi normálně zobrazí rozhraní Windows Mobile 6.1, ale slibované Touch Flo 3D nikde. Dle rady jsem se zkoušel podívat do Nastavení Dnes, ale tam možnost přidat si ho není. Něco o TouchFLO najdu akorát v Nastavení -> Systém, ale tam nic užitečného (zvuk při procházení, velká nabídka a ukázat Stav systému po klenutí na ikony).
    Zkoušel jsem projít Compact pomocní průzkumníka, ale k TouchFLO jsem našel jen dva multimediální soubory.
    Zvláštní, říkal jsem, že by se to zaktivizovalo až po té, co tam dám T-Mobile SIM kartu (dobíhám Vodafone)? Ale ani to nepomohlo. A to mi tam třeba navíc chybí standardní prohlížeč T-Mobile web'n'walk. Tak nevím, jestli tam něco nezapomněli dát.
    Nebo jen něco dělám špatně? Nepředpokládám, že by pomohlo počkat až zaktivizují SIM kartu T-Mobile.

    Předem díky za jakoukoliv radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    A delal jsi HR ? To by melo zabrat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    HR jsem nedělal. Říkal jsem si, jestli to nemám jít raději reklamovat.

    Btw. když udělám HR, přijdu o kontakty a vše, co jsem nainstaloval, je tak? Ale o záruku nepřicházím, protože se vracím jen do továrního nastavení, ano?

    Každopádně díky za tip.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    Ano,pokud delas HR, tak uvedes pristroj do tovarniho nastaveni, o zaruku neprichazis, o kontakty ano. Ohledne kontaktu atd, tak staci udelat zalohu pres activesync do pc nabo pouzit nejaky soft na zalohu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    Když zvolím HR, u potvrzení mi naběhne dvojí volba:

    1. Press VolUp to restore manufactures default.

    2. Press VolDown to restore manufactures default and format moviNAND.

    3. ...cancel

    Očekával jsem pouze volby 1 a 3, a protože nevím, co je to moviNAND, tak se raději ptám: co je správná volba? ;-) Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    Předpokládám, že to bude asi "Vnitřní paměť" a ta asi mít na funkčnost vliv nebude. Jdu tedy zkusit dát volbu jedna. Snad se nemýlím. Budu informovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    Skvělé. Díky. HR pomohl. Hned se cítím o něco plnohodnotněji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s Touch Flo 3D
    Od zubovec v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-03-2011, 08:53
  2. problém s ROM 1.56.479.0 pro Touch HD
    Od Márny v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 21:45
  3. Touch a problém s wmv
    Od John Doe 1st v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 12:30
  4. Problém s HTC Touch
    Od Lukhin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 16:48