Nastavení pro O2 active
Zdravím
Mám dotaz, jak správně nastavit TYTN II pro portál O2 active, na Symbianu jsem nastavení provedl ručně ale, zde nevím jak na to a nechtěl bych nastavit něco špatně, aby se mi například neúčtovala nekorektně data.
Nastavení pomocí O2 stránek jsme zkoušel, nic moc tam k tomu ale napsáno není,
Díky za každou radu.
Mám dotaz, jak správně nastavit TYTN II pro portál O2 active, na Symbianu jsem nastavení provedl ručně ale, zde nevím jak na to a nechtěl bych nastavit něco špatně, aby se mi například neúčtovala nekorektně data.
Nastavení pomocí O2 stránek jsme zkoušel, nic moc tam k tomu ale napsáno není,
Díky za každou radu.
Nevim, jakou tam mate ROMku, ale na HTC uz je delsi dobu autokonfiguracni utilitka, ktera to nastavi spravne. Pak uz staci jen v Start - Settings - Connections - Connections prekontrolovat, jestli je spravny APN a muzete internetit. Ale je fakt, ze to kontroluju taky, pokud vim, tak O2 je jedinej operator, kterej i kdyz si platim neomzeny internet, tak je mi schopen nauctovat WAP data extra. Toto zjisteni me stalo 800 Kc... :evil:
A netušíte prosém, kde ten cab soubor sehnat? Jinak s O2 naprosto souhlasím, meměl jsme možnost se jinak připojit a tak jsem si aktivoval neomezený tarif, vše správně nastavil a na konci zůčtovacího období mi přišlo +60000Kč navíc, a poté 1800 Kč..samozřejmě to byla chyba O2 ale měsíc čekat na vyjádření k reklamaci, je fakt děs.
Jelikoz je to z ROMky, tak to sem nechci davat sem, ale najdete to tady na XDA-dev. Druhy prispevek, Connection Setup, odkaz na RapidShare. Ale nevim, jaka je to verze, takze nainstalovat nechat nakonfigurovat (asi bude nutny jeden nebo 2 restarty) a pak poradne zkontrolovat. :)
O.K díky jen si ale říkám jestli nebude problém s tím, že třeba na symbianu je vždy možné vybrat přístupový bod..internet, wap, etc..
Ale zde asi wap k dispozici nebude což? A pod se k wap.o2active připojít přes AP internet, tak aby ta data nebyla pak účtována, i když podle mě by to na to míti vliv nemělo mít..ale zajímala by mne Vaše zkušenost.
Ale zde asi wap k dispozici nebude což? A pod se k wap.o2active připojít přes AP internet, tak aby ta data nebyla pak účtována, i když podle mě by to na to míti vliv nemělo mít..ale zajímala by mne Vaše zkušenost.