Zdravím,
rád bych se informoval, jak je to vlastně s těmi aktualizacemi map. Chtěl jsem si koupit Navigon, kde je v ceně dvouletá aktualizace. Bylo mě však řečeno, že pokud si zakoupím Navigaci s mapami Q2/2008, ty pak budu míti po dva roky a ta Q2 bude nějakým způsobem aktualizována. Ale stále to má býti Q2/2008. Původně jsem myslel, že aktualizace probíhá změnou map z Q2 na Q3, z Q3 na Q4 a tak dále. Co se tedy vlastně aktualizuje?
rád bych se informoval, jak je to vlastně s těmi aktualizacemi map. Chtěl jsem si koupit Navigon, kde je v ceně dvouletá aktualizace. Bylo mě však řečeno, že pokud si zakoupím Navigaci s mapami Q2/2008, ty pak budu míti po dva roky a ta Q2 bude nějakým způsobem aktualizována. Ale stále to má býti Q2/2008. Původně jsem myslel, že aktualizace probíhá změnou map z Q2 na Q3, z Q3 na Q4 a tak dále. Co se tedy vlastně aktualizuje?
No je to jednoduche. Pripojis zarizeni k PC pres USB kabel, spustis aplikaci Navigon Fresh a nabidnou se Ti aktualizace placene i neplacene. Placene jsou treba radary, neplacene treba aktualizace sw. No a mezi temi neplacenymi budes mit po dobu 2 let i mapy. Q1, Q2, apod. Presne tak, jak myslis.
Děkuji za odpověď. No koupím, vyzkouším a uvidím :) . Říkal jsem si, že to Q1/2008 až Q4/2008 má svou logiku právě v označení aktuálních verzí v tom čtvrtletním cyklu.
U navigace Navigon 8110 máš již nainstalované mapy Q3-2008 a v ceně máš 2-letou aktualizaci zdarma.
V současnosti je vydaná verze map Q4-2008, tj. ihned po zakoupení navigace, nainstalovaní programu NAVIGON Fresh a registrace můžeš aktualizovat.
U navigace NAVIGON 7210 (taky již obsahuje mapy Q3-2008), dostaneš slevový kupon na 80% z ceny map.
To znamená, že v současnosti je cena map Q4-2008 - 99 Eur, po registraci a uplatnění kódu to budeš mít za 19,8 eur.
Kód, ale musíš uplatnit do jednoho měsíce od koupě navigace jinak se stává neplatným.
V současnosti je vydaná verze map Q4-2008, tj. ihned po zakoupení navigace, nainstalovaní programu NAVIGON Fresh a registrace můžeš aktualizovat.
U navigace NAVIGON 7210 (taky již obsahuje mapy Q3-2008), dostaneš slevový kupon na 80% z ceny map.
To znamená, že v současnosti je cena map Q4-2008 - 99 Eur, po registraci a uplatnění kódu to budeš mít za 19,8 eur.
Kód, ale musíš uplatnit do jednoho měsíce od koupě navigace jinak se stává neplatným.
Ahoj, dle specifikace moji 2210 bych to asi mohl aktualizovat jenom jednou a to do 30 dnu od aktivace jestli to chapu ja dobre.
Takze zatim s aktivaci cekam... Co si myslimite kdo my na to muze odpovedet.
Viz text: na http://www.navigon.com/site/cz/cs/shop/consumer/bundlelist/1244
včetně voucher na 3 měsíce radaru info Použití s naší nabídkou zkušební 3 měsíce NAVIGON radar info a využívat každý měsíc od této nejnovější aktualizace.*
*Tato podpora je platná do 31.12.2009
Takze zatim s aktivaci cekam... Co si myslimite kdo my na to muze odpovedet.
Viz text: na http://www.navigon.com/site/cz/cs/shop/consumer/bundlelist/1244
včetně voucher na 3 měsíce radaru info Použití s naší nabídkou zkušební 3 měsíce NAVIGON radar info a využívat každý měsíc od této nejnovější aktualizace.*
*Tato podpora je platná do 31.12.2009
Nerad bych tě zklamal, ale četl jsem že v tomto případě aktivace neznamená registrace.
Znamená to okamžik zalogování nové mapy včetně synchronizace s GPS signálem.
Zjednodušeněji rečeno okamžik prvního zapnutí po připravení navigace k činnosti.
Takže pokud od tohoto prvního nalezení GPS signálu si novou mapu nestáhneš do měsíce,
pak už si ji asi zdarma nestáhneš.
Pokud si někdo myslí, že v tomto nemám pravdu, tak ať mi ji vyvrátí.
Znamená to okamžik zalogování nové mapy včetně synchronizace s GPS signálem.
Zjednodušeněji rečeno okamžik prvního zapnutí po připravení navigace k činnosti.
Takže pokud od tohoto prvního nalezení GPS signálu si novou mapu nestáhneš do měsíce,
pak už si ji asi zdarma nestáhneš.
Pokud si někdo myslí, že v tomto nemám pravdu, tak ať mi ji vyvrátí.