Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém s nahráváním hovorů - funguje někomu korektně?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    65

    Dosud jsem nevyřešil jaký program použít k nahrávání hovorů, případně jak ho nastavit, aby byl zřetelně slyšet jak hlas můj, tak hlas volajícího. Vždy je hlas toho druhého tak potichý, že je to nevyhovující. Vyřešil někdo tento problém nebo je to neřešitelná záležitost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nejspíš neřešitelná.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    65

    No jestli to je neřešitelné, tak u mě HD skončilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Bohužel tě zklamu, ale řešení je pouze v tom, že vše co ten druhý řekne, tak zopakuješ a nebo musíš používat hlasitý odposlech. Pár let u HTC hledám jiné řešení a nic. Vždy je ta druhá strana veeelmi potichu, pokud je vůbec slyšet! To u Asusu 535 to fungovalo super, ale zas má jiné mouchy :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    42

    Částečně se to dá řešit http://forum.xda-developers.com/show...=443408&page=2 nadto se pracuje na uspokojivém řešení pomocí ICR z prerelease FW verzí, kde bylo umožněno nahrávání hovorů přímo aplikací od HTC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    78

    Na Touch Pro jsem taky hledal a zkoušel kde co, avšak bohužel nahrávání prostě nefunguje Takže TP šel z baráku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Funguje někomu kompas?
    Od jan_bar v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2009, 21:58
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-07-2006, 16:17
  3. Vario a A2DP - funguje to nekomu?
    Od hrabe_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 20:55
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-05-2006, 22:35
  5. Funguje nekomu Navigon 5 na Asus A730 ???
    Od cocker v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-05-2006, 09:15