Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: IGO8 - řešení problému zobrazení aplikace na šířku

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    65

    Zdravím, i když jsem to tu pročítal a narazil jsem na komentáře, že k zobrazení na šířku aplikace IGO8 je třeba nějaký DATA.zip soubor a poté příslušný skin, tak z toho moc moufrý nejsem. Při nahraní zde zmiňovaného skinu, který by tedy měl podporovat zobrazení na šířku mi v nabídce menu programu zůstává stále nedostupná nabídka volby skinu (je šedá). Soubor *.zip se skinem jsem dal klasicky do adresáře kde je IGO8....\SKIN. Vyřešil někdo tento problém a zobrazuje se mu IGO8 jak na výšku, tak na šířku? Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to:lnadeb
    [interface]
    resolution_dir="480_800"
    screen_x=480
    screen_y=800
    vga=1

    [rawdisplay]
    highres=1
    autoconfig=1
    screen_x=480
    screen_y=800
    class="portrait"
    driver="GDI"


    Takhle by měl vypadat SYS.TXT pro zobrazení na výšku. Na šířku jen otoč ty čísla 480_800 naopak jako např. 800_480 a hodnotu u class, která bude na landscape
    Pokud chceš vidět skin v nabídce vzhled, musí být ten skin pro toto rozlišení, jinak nejde vidět a pro 480x800 myslím žádný skin není.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    to:lnadeb
    [interface]
    resolution_dir="480_800"
    screen_x=480
    screen_y=800
    vga=1

    [rawdisplay]
    highres=1
    autoconfig=1
    screen_x=480
    screen_y=800
    class="portrait"
    driver="GDI"


    Takhle by měl vypadat SYS.TXT pro zobrazení na výšku. Na šířku jen otoč ty čísla 480_800 naopak jako např. 800_480 a hodnotu u class, která bude na landscape
    Pokud chceš vidět skin v nabídce vzhled, musí být ten skin pro toto rozlišení, jinak nejde vidět a pro 480x800 myslím žádný skin není.
    Díky za odpověď. Tak jsem to zkoušel, ale pokud změním hodnoty obráceně u resolution_dir="480_800" a class na landscape, tak mi to dělá to stejné, jako když použiji Gyrator a to, že se mi na šířku zobrazí pouze půl displeje. Pokud obrátím hodnoty ještě u screen_x=480, screen_y=800, tak mi to zase zobrazí zprávu: Failed to open file:igo\800_480\loading.bmp exiting application. Takže na šířku to pořád zlobí...

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    to:lnadeb
    [interface]
    resolution_dir="480_800"
    screen_x=480
    screen_y=800
    vga=1

    [rawdisplay]
    highres=1
    autoconfig=1
    screen_x=480
    screen_y=800
    class="portrait"
    driver="GDI"


    Takhle by měl vypadat SYS.TXT pro zobrazení na výšku. Na šířku jen otoč ty čísla 480_800 naopak jako např. 800_480 a hodnotu u class, která bude na landscape
    Pokud chceš vidět skin v nabídce vzhled, musí být ten skin pro toto rozlišení, jinak nejde vidět a pro 480x800 myslím žádný skin není.

    Tak beru zpět. Tvůj SYS.TXT je asi pro případ, že je igo instalováno přímo v zařízení. Já je mám na kartě, tak jsem jen upravil SYS.TXT soubor a už to funguje. Kdyby někdo měl stejný problém, tak pro IGO8 na kartě při zobrazení na šířku je třeba mít SYS.TXT soubor následující:

    [folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"

    [sound]
    ding=0

    [route]
    correctness=90

    [device]
    sdcard_dsk_num=7

    [interface]
    skin="ui_igo8"
    resolution_dir="800_480"
    maxzoom2d=6000000
    show_exit=1
    screen_x=800
    screen_y=480
    vga=1

    [rawdisplay]
    highres=0
    screen_x=800
    screen_y=480
    class="landscape"
    driver="GDI"

    Nebo mě to tak alespoň funguje. Jinak díky ti za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: lnadeb
    Pokud Ti hází chybu, tak máš špatný data.zip. Nemáš tam to rozlišení.
    Několikrát jsem to řešil a bez problému se to otáčí, pokud máš v IGO nastaveno "Dle zařízení" taky tyhle hodnoty.
    vga=1
    highres=1
    autoconfig=1

    V každém případě musíš mít správný DATA.ZIP
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    A hlavně je potřeba přepsat ini jak na kartě tak i ve founu, i když máš navigaci jen na kartě. Aspoň mě to pomohlo. Já bych chtěl spíš poradit či pomoct s nastavením tak, aby při skinu na ležato byly tlačítka a hlavně napájení na levé straně :? Pokud to nastavím v ini /viz.výše popsané/ tak to mám naopak a ani v nastavení navigace to nejde přehodit a vždy se to po restartu vrátí zpět Neví někdo, co s tím? Mám navigaci v autě na levo od volantu a ...prostě problém :dead: Dík za jakou koliv radu!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-08-2009, 21:05
  2. NASTAVENÍ P750 a řešení problémů
    Od Hunter_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 15:21
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-03-2008, 18:35
  4. HTC TyTN od O2 - řešení problémů
    Od exn_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 14-12-2006, 21:30
  5. Že by metoda řešení BT problému pro Ipaq 5450?
    Od bubo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2003, 15:34