Jak upravit registry-vim sem lama a tak ale vazne to netusim
Prosil bych o mensi navod jak upravovat registry, HDcko je muj prvni PPC a poradne si s nim jeste nevim rady tak bych byl moc rád kdyby ste mi sem napsali pár řádek o tomto tematu.
Díky
Díky
mrkni třeba sem: http://www.smartwiki.cz/navody/editace-registru-windows-mobile
(pokud je na ce4you podobný článek, tak se omlouvám. Nehledal jsem)
(pokud je na ce4you podobný článek, tak se omlouvám. Nehledal jsem)
Ne.
Do registrů zapisuje i většina nastavení zařízení, cizí aplikace atd. Zjednodušeně - jde o konfigurační sobor Windows.
Do registrů zapisuje i většina nastavení zařízení, cizí aplikace atd. Zjednodušeně - jde o konfigurační sobor Windows.
Před hrabáním se v registrech doporučuji udělat zálohu celého PDA, aby se v případě, že se něco nepo....vede, bylo cesty zpět. Pokud nebude, nic se neděje - hard reset nastaví PDA do pansky čisté podoby, ve které bylo PDA při opuštění továrny.
Je-li úprav v registrech více, možná by stálo zato se podívat, zda není pro tvoje zařízení nějaký souhrnný tweakovací softík, který toho většinou umí velmi mnoho a stačí jen nainstalovat.
Je-li úprav v registrech více, možná by stálo zato se podívat, zda není pro tvoje zařízení nějaký souhrnný tweakovací softík, který toho většinou umí velmi mnoho a stačí jen nainstalovat.