probleeem qtec 9100
zdravim vsechny nevim jestli sem muzu zrovna priradit tohle tema ale snad jo...mam qtec 9100 od t-mobile.kdyz ho zapnu zacne jen najizdet a behem 5 vterin se kousne.ani se neukaze uvidni stranka windows mobile.kamos mi rikal at prehraju softwear ale kdyz jsem mu ho dal at to prehraje tak rikal ze t-mobile to ma nejak zabezpecene ze to z toho musi prvne nejak dostat aby tam pak dostal normalni windows mobile.muzete mi prosim poradit jak na to uz jsem v koncich diky moc predem
Kamarád je evidentně odborník, to se pozná podle vyjadřování...
Zkuste nejdříve sám hard reset - na QTEK 9100 zmáčkněte levé horní tlačítko (Comm Manager) a pravé horní tlačítko (myslím hlasové vytáčení). Tlačítka držte a nyní uděljte sof reset. Stále držte a poté potvrďte hlášku tlačítkem se zeleným telefonem.
Zkuste nejdříve sám hard reset - na QTEK 9100 zmáčkněte levé horní tlačítko (Comm Manager) a pravé horní tlačítko (myslím hlasové vytáčení). Tlačítka držte a nyní uděljte sof reset. Stále držte a poté potvrďte hlášku tlačítkem se zeleným telefonem.
dekuju moc za radu ale kdyz jsem tohle vyzkousel hodilo mi to presne ten postup ze zelenym tlacitkem dam tel do tovarniho nastaveni kdyz tak ucinim napise format failed a najede zase uvodni strana nabehnou tyhle hodnoty: IPL 2.21.0001 SPL 2.21.0001 GSM 02.19.11 OS 2.21.2.7 hned na to se zase hryzne a nic...:( prijdes jeste na nejake reseni??