Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 42

Téma: ASUS P552 + P552W - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Ja nahraval novy firmware az vcera, kdyz jsem si ho stahl z oficialniho odkazu. Prichozi hovor jeste nebyl, takze vim, jestli je to zase nejaky bug.
    Hned po nahrani firmware jsem na jeste ciste masine zkusil VSBenchmark2007, a doufam, ze to bude vecer na jejich strankach, protoze ASUS P552w zaujme druhe misto

    SMS zkusim obnovit ze zalohy, provedene pred instalaci firmware - uvidime. Maily, kalendar a kontakty synchronizuju s notebookem, takze tam nevidim problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    11

    Tak s těmi SMS je to jaxem myslel. Při zálohování je třeba zaškrtnout e-maily a zazálohují se i SMS. Jsem totiž zkoušel SW od sunnysoftu na rozšíření funkcí klávesnice, včetně recognizeru (interwriter nebo jaxe to jmenuje - demo). Nevypadá špatně, funkce celkem užitečné, ale nastavil mi u některých částí systému angličtinu, zůstalo to tak i po jeho odinstalci a nešlo to nikde přepnout zpátky. A tech. podpora ASUSu k tomu mlčí. Kolega má taky ASUSe, nevím kterého, taky zkoušel ten SW a jemu to pro změnu zpomalilo systém, začalo se mu sekat a taky nepomohla odinstalace, tak jsme včera oba obnovovali tovární nastavení, takže jsem si to s těmi SMS mohl aspoň vyzkoušet. Takže ten SW si kupovat opravdu nebudu a obejdu se dál s původní klávesnicí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Tak v tom pripade mam SMS taky v zaloze, ale jeste jsem je neobnovoval. K tem nadstavbam obecne - ja mam vzdycky obavu, ze zpomali system. Chtel bych treba kaskadovou nabidku Start, ale zkousel jsem chvili Wisbar Advance 3.x a dal jsem od toho ruce pryc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, chtěl bych se zeptat jak nastavím u ASUSE P552W aby se připojoval pouze přes wifi a ne přes GPRS.
    Předem díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Citace Původně odesláno od Vrzák Michal
    Ahoj, chtěl bych se zeptat jak nastavím u ASUSE 525 aby se připojoval pouze přes wifi a ne přes GPRS.
    Předem díky za odpověď
    O takovou radu bych měl taky zájem - když mám na pozadí puštěný QIP, a odejdu mimo dosah své WiFi, tak se to hned připojuje přes EDGE nebo GPRS, a já nehodlám sponzorovat nejmenovaného růžového operátora...
    Počítám, že na to bude potřeba sáhnout někam do registry

    BTW - máš 525 nebo 552?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pardon Asus P552W moc se omlouvám
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Zdravíčko kolegové ,čtu že někteří z vás zkoušejí různé typy klávesnic atd. hodím vám tady jednu free ,kterou používám od doby co mám svého miláčka....vyzkoušejte,můžu vřele doporučit.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Citace Původně odesláno od Vrzák Michal
    Pardon Asus P552W moc se omlouvám
    V pohodě, neomlouvej se, já jenom aby Ti někdo neporadil něco, co by na 525 nešlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak už jsem to vyřešil tím, že jsem zavolal na O2 a zrušil jsem GPRS a je pokoj
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Tak virtuální špageťáci pořád ještě moje výsledky VS2007 benchmarku nezveřejnili, i když jsem jim zaslal přímo odkaz na výsledky testu - takže kdyby se měl někdo zájem podívat, je to zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Al1401
    Mám přístroj cca od 10.12. a zatím vše funguje a s označením p552w opravdu WiFi má. Jen mám problém s výdrží baterie. Nejdřív jsem nabíjel denně a kolega co má jiného Asuse mi řekl, že je to normální, že se to za 14 dní spraví. Taky ano, po 14 dnech najednou výdrž narostla a dalších 14 dní jsem nabíjel jen tak jednou za 3 až 4 dny (moc toho neprovolám, datové relace prakticky žádné) a teď se to chová zase stejně jako na začátku. Ráno sundám z nabíječky a odpoledne se vypne, že je vybitý. Nemá s tím někdo zkušenosti?
    Něco podobného mi dělal předchozí e-ten, ale tam byl problém v SW při přechodu z wm5 na wm6. Vydali opravný patch a bylo po problému. Tady podle tech. podpory ASUSu problém v SW není.
    Ahoj, mám asi podobný problém jako ty, večer nabiju a vypnu display a ráno tam mám 90%. Vyřešil si už ten problém?
    Předem dík za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Citace Původně odesláno od Vrzák Michal
    Citace Původně odesláno od Al1401
    Mám přístroj cca od 10.12. ...
    Ahoj, mám asi podobný problém jako ty, večer nabiju a vypnu display a ráno tam mám 90%. Vyřešil si už ten problém?
    Předem dík za odpověď.
    Zkus se podívat na stránku 2 - údajně to vyřešil update FW na 5.12.0
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No zkusím to přehrát, ale štve mě že se všechno vymaže a můžu instalovat znova. Díval jsem se na software Spb Backup a mají napsáno u nové verze, že je tam mod pro ROM upgrade, tak snad to všechno půjde. Teď jde o to aby to nějak nevrátilo ten starý firmware.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Jo, taky jsem vsechno instaloval znovu - ale jsa poucen, mam pro dalsi takove pripady veskere *.cab soubory na karte, takze instalace netrva nikterak dlouho - spis vsechno to nastavovani a tak...
    Jinak jsme tu myslim resili i backup a obnovu SMS - staci procist cele vlakno...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já jsem se koukal na ten program a měl by umět zálohovat celou romku atd. je tam na to přímo nějaká nová funkce. Možná to bude i s nastavením.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 10:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  3. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  4. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  5. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10