Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC Touch Diamond (MDA Compact IV) - změna témat vzhledu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    3

    Zdravim
    Jsem novy na tomto foru, tak snad postuju do spravne rubriky. Poridill jsem si new MDA Compact IV a mam nekolik otazek, tak prosim o help:

    Stahnul jsem si novou Themu, co bych tam chtel dat z internetu na pocitac, ale nevim, kam ji mam nainstalovat do sveho MDA, aby mi pak bezela. Nebo kde se to da nastavit proste a kam to stahnout do mobilu? A pak kdyz to stahnu do toho urcite souboru, tak jak ji mam zprovoznit? To nemuzu nikde najit Sad
    A druhy dotaz. Dam nastaveni a zmena tapety pak jestli chci pouzit vychozi dam ne. Pak kliknu na ten obrazek, ktery tam chci,kliknu ok, ale tapeta na Dnes zustane nezmenena. Kde je chyba? A jeste jeden dotaz. Da se nejak rychle na uvodni strance vytacet telefonni cislo, aniz bych musel do programy> telefon apod? Dekuji za odpovedi. A pak videl jsem na iphona takovou aplikaci, ze prijde sexy kocka a zacne vam "utirat screen" .. Nema nekdo na dl link pro moje MDA?
    a jeste by me zajimala jedna vec. Jak lze vypnout, aby vzdy kdyz se to chce pripojit nekam na gprs nebo nejakou net sit, kde to stahuje napriklad to pocasi, tak aby se me to zeptalo, ale nepripojovalo se to samo

    A taky se mi zda, ze velikost sms je znacne zkracena nez u meho puvodniho mobilu. Napisu par znaku a uz mi to pise, ze to je druha zprava.. Kde je problem?

    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    1.) wallpaper na dnes : neklika se na OK ale na obrazek...pak by ten obrazek mel byt i na uvodni "dnes" obrazovce
    2.) na kontrolu pripojeni na net je dobry program "No data" , ktery omezi urcita pripojeni
    3.) sms : nepises nahodou s diakritikou?
    4.) na themes je program...myslim,ze diamond TF3D config (ale nejsem si jisty,zda zrovna tento)
    5.) sexy kocku netusim,nejsem teenager zkus zagooglit
    6.) phone se da nastavit na uvodni obrazovku na screen dolu...k tomu by mel taky slouzit ten program TF3D config...zkus,uvidis
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    3

    1) Ani kliknuti na obrazek nezmeni tapetu. Dam nastaveni> tapeta> zepta se to: chcete pouzit vychozi tapetu? Dam ne. Kliknu na obrazek. Prejedu na ten domecek dole a furt je tam ten stejny cerny obrazek. kamos rika, ze to menim asi v dnes ale ne v tm touflo, ktery mam spusteny neboco. Moc to nechapu. Proto bych potreboval ten help.
    2) Bez te aplikace to nejak vypnout nejde to auto pripojovani?
    3) ano pisu s hackama a carkama, to nejak vyrazne zere ten limit zpravy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od varac
    1) Ani kliknuti na obrazek nezmeni tapetu. Dam nastaveni> tapeta> zepta se to: chcete pouzit vychozi tapetu? Dam ne. Kliknu na obrazek. Prejedu na ten domecek dole a furt je tam ten stejny cerny obrazek. kamos rika, ze to menim asi v dnes ale ne v tm touflo, ktery mam spusteny neboco. Moc to nechapu. Proto bych potreboval ten help.
    2) Bez te aplikace to nejak vypnout nejde to auto pripojovani?
    3) ano pisu s hackama a carkama, to nejak vyrazne zere ten limit zpravy?
    1.) tak to netusim,proc to nejde...pokud to menis vse v touch flo...proste kdyz narolujes to zubaty kolecko a tam wallpaper...
    2.) bez te aplikace netusim
    3.)jasne,sms se pak odesle s hackama a carkama a ty zabiraji vice pameti...pis bez nich a bude to v poho
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    3

    A nezna nekdo pls teda odpovedi na me dalsi otazky? Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    jinak než v no data, nebo diamond tweak to asi nezměníš.
    Pokud to hapruje s těma wallpaperama, zkus novou ROM, oficiální stáhneš na stránkách T-mobile
    uklízečku nevím, neznám, nepotřebuju....
    vytáčení, na diamondu je defaultně levý soft key telefon.... nevím jak tomu je u mda comp. ale lze to nastavit, jak už tady někdo psal, v tf 3d config utilitě (stáhneš na xda developer stránkách)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Nevím, možná vás špatně chápu... Ale proč pro spuštění telefonu jednoduše nezmáčknete "zelenou" telefonní klávesu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od Adow
    Nevím, možná vás špatně chápu... Ale proč pro spuštění telefonu jednoduše nezmáčknete "zelenou" telefonní klávesu?
    taky moznost....a ja porad myslel,ze to chce udelat nejak softwarove...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 10:41
  2. Změna vzhledu aneb jak vypadá váš WM???
    Od Jonage v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-06-2006, 08:31
  3. Změna vzhledu ve Windows CE 3.0 (2000)
    Od dj.kure_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2006, 20:45
  4. Změna vzhledu?
    Od Red Dwarf_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-09-2005, 08:34