HTC Touch Diamond (Compact IV) - problém - chyba aplikace fotoaparátu
Po vyfoceni nejakeho záběru nedojde k uložení fotografie. Po vyfocení se objeví přesípací hodiny na dost dlouho rekneme 30s, pote opet naběhne režim foceni ale fotka není uložená. V albu jsem dal zobrazit všechny obrázky ale ty vyfocený mezi nima nejsou. Nevíte kde je problém???
Taky mi to dělalo. Změna úložiště nepomohla. Všechno možný nastavení (i v registrech) ohledně foťáku jsem různě měnil a furt to nešlo, pak to zničeho nic začalo fungovat a je to OK. Ať teď změním nastavení jakkoli, pořád to funguje....:?
Dělalo mi taky - je to nastavením "Encode photos in portrait mode" na enabled v Advanced Configu. Nevím proč. To enabled je dokonce podle AC výchozí nastavení.
PS: Teď jsem to zkusil schválně zapnout, jestli si to dobře pamatuju - a je to tak - vyfotím, ukáže fotku a pak už se při každé možnosti jen motá kolečko a skočí to zpět do focení bez uložení fotky :D.
PS: Teď jsem to zkusil schválně zapnout, jestli si to dobře pamatuju - a je to tak - vyfotím, ukáže fotku a pak už se při každé možnosti jen motá kolečko a skočí to zpět do focení bez uložení fotky :D.