Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: HTC Touch Diamond (Compact IV) - problém - chyba aplikace fotoaparátu

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Po vyfoceni nejakeho záběru nedojde k uložení fotografie. Po vyfocení se objeví přesípací hodiny na dost dlouho rekneme 30s, pote opet naběhne režim foceni ale fotka není uložená. V albu jsem dal zobrazit všechny obrázky ale ty vyfocený mezi nima nejsou. Nevíte kde je problém???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kam ukladate? Zkuste prehodit cil ukladani fotek na druhou pamet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    Taky mi to dělalo. Změna úložiště nepomohla. Všechno možný nastavení (i v registrech) ohledně foťáku jsem různě měnil a furt to nešlo, pak to zničeho nic začalo fungovat a je to OK. Ať teď změním nastavení jakkoli, pořád to funguje....:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Dělalo mi taky - je to nastavením "Encode photos in portrait mode" na enabled v Advanced Configu. Nevím proč. To enabled je dokonce podle AC výchozí nastavení.
    PS: Teď jsem to zkusil schválně zapnout, jestli si to dobře pamatuju - a je to tak - vyfotím, ukáže fotku a pak už se při každé možnosti jen motá kolečko a skočí to zpět do focení bez uložení fotky .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Super problem je veresen!!! Diky. Jen nechapu jak se jen tak z niceho nic zmeni hodnoty v registrech Uz se mi zmenili registry tak ze mi neslo zapnout BT a pak ten fotak. Donutilo me to nainstalovat Advance config coz ulehcuje praci s registry ale proc se tak deje netusim :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tak označ můj příspěvek jako řešení a že Ti to pomohlo, uděláš mi tím radost
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-01-2009, 07:39
  2. HTC Touch Diamond (Compact IV) - PIM aplikace ?
    Od rashan v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-12-2008, 21:01
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 08:08
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 18:34