Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: HTC TyTN II (Vario III, Kaiser) - O2 - WM6.1 bez češtiny a problém s navigací

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    25

    Ahoj, nějak se tu v těch diskuzích ztrácím. Tak snad by mi mohl někdo pomoct. Mám TyTnII od O2 a už letěl na reklamaci, z té se vrátil s vyměněnou deskou,ale nainstalovali do něj WM6.1. bez češtiny to je první problém a druhý dost podstatný problém. Že mi nejde nainstalovat sw na navi jako se nainstaluje ale pak nejde spustit a když dám kartu do čtečky tak tam je nějaký další soubor s ikonou zamčeného zámku dokazal by mi někdo poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    ak chces mat cestinu, mal by si si zaobstarat cesku lokalizaciu a nainstalovat si ju. Myslim, ze sunnysoft take nieco ma.

    Co sa tyka navi, o aky software ide? iGO? TomTom?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    25

    No čeština v tom byla před koupí, a právě že lokalizace od sunnysoftu se do toho nedávala. Mám ještě jeden starší TytNII a ten si po resetu natáhl i češtinu. A jinak IGO
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    56

    možnosti(podle mě):
    1) flashnout romku s češtinou
    2) koupit lokalizaci od sunnysoftu
    3) pokud ti nevadí angl. menu ale rad bys psal česky tak kopě malé lokalizace od sunnysoftu nebo softwarové klávesnice od jiných výrobců (resco keyboard, spb keyboard)

    a co se týká druhého problému: nemáš náhodou zamčenou kartu? Na kartách, pokud si pamatuju dobře (nechce se mi vyndavat) je posouvací člen, který v jedné z krajních poloh zabrání zápisu na kartu. Stejně jako to bylo kdysi v minulém století na 3,5" disketách a ZIPkách
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    Cosa tyka prvej otazky, suhlasim s kolegou predomnou, dialsia moznost je extrahovat si lokalizaciu z toho starsieho Kaisera a naistalovat na novy Kaiser.

    Ohladne iGO su dolezite dve veci:

    1. musis mat vypnuty aGPS(nainstaluj si Schaps advanced confi tool a tam je moznost vypnut tuto vec)
    2. na novych WM6.1 romkach musis mat verziu iGO8 od 41506 nahor, starsie verzie nejdu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    Hmm, bohužel Sunnysoft zatím nemá češtinu na WM6.1.
    Buď počkat až bude, nebo přehrát si na jinou ROM na WM6 a dohrát lokalizaci, nebo jim to poslat zpět, ať s tím něco udělají...
    A jinak iGO jsem nerozjel - originální koupenou verzi, musel jsem si na internetu najít jinou verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 20:54
  2. Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 13:32
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-11-2008, 12:42