Vlastním Pocket Lox 600 400Mhz. Nevíte někdo jak přetaktovat procesor na vyšší frekvenci. Díky
Vlastním Pocket Lox 600 400Mhz. Nevíte někdo jak přetaktovat procesor na vyšší frekvenci. Díky
Nejaky soft existuje, zkuste kouknout sem.
K tomu je docela dost softwaru, ale většina mých pokusů končila hardresetem.
A nemužu ten procesor nějak zničit. Nemůže se třeba přehřát nebo tak něcoPůvodně odesláno od Pavlucha
neznas nejakej program na pretaktovani zadarmo nebo jekej ti pripadal nejlepšíPůvodně odesláno od Pavlucha
Myslim ze je schopen poradit XP![]()
No vyloucit se to samozrejme neda, i kdyz subjektivne se domnivam, ze je to velmi nepravdepodobne.Původně odesláno od OKOK
..už pár dnů používám s víceméně dobrými výsledky Hack Master..
..ale zadarmo bohužel není..
..když jsem s ním začínal,měl jsem nastaveno přetaktování non-stop,tzn. že i po soft resetu se Hack Master spustil a okamžitě nataktoval procesor na mnou nastavených 533MHz..
..žralo to samozřejmě baterku,dle mého pozorování tak o 1/5 víc,než bez přetaktování..
..teď ho mam nainstalovaný,a zapínám jej jen pokud si myslím,že je opravdu potřeba: přehrávání filmů,hraní graficky náročných her,apod..
..procesor se mi podařilo přetaktovat i přes 600MHz,ale občas následoval hard reset...
..takže jej nechávám na dle mého názoru "bezpečných" 533MHz..![]()
... před časem jsem zkoušel XCPUSCALAR ... rovněž ale se nejedná o freeware ...
PavelR.
..momentálně jsem přešel na XCPUSCALAR v.2.70 a nemůžu si jej vynachvalit...Původně odesláno od PavelR.
![]()
..mam nastaveno,že kdykoliv se připojim na nabíječku,takt procesoru se okamžitě vyšplhá na 530MHz a zůstane to tak,dokud nabíječku neodpojím. Pokud tak učiním,takt procesoru se sníží na 300MHz pokud je v nečinosti,jakmile začnu s MDA pracovat,mění se takt automaticky v závislosti na aktuální zátěži procesoru,a to v rozsahu od 400 do 530MHz,po ukončení činnosti poklesne takt zpět na 300MHz.....v rámci šetření baterie..
Vřele tuto aplikaci doporučuji,je bezpečná narozdíl od Hack Mastera,ještě mi nezpůsobila ani jeden Hard Reset...![]()
Je to prostě nádhera,MDA2 běžící na 530MHz je prostě k nezastavení,dokladem toho jsou i výsledky testů v benchmarku,ty sem zkusím dodat v blízké době.
Už se na těším na školení a vyčleňuji ti doučovací hodinuPůvodně odesláno od xp
.
Jo to je dobré téma..:O) Taky jsem na to zvědav)
Takže tady jsou čerstvé výsledky testů provedených v Spb Benchmark Manageru. Nejprve jsem provedl testy u svého T-mobile MDA2 ve standartním nastavení,tedy při taktování procesoru na 400MHz,těsně po provedení hardresetu a poté jsem opět provedl hard reset a spustil aplikaci XCPUSCALAR v.2.70, přetaktoval procesor na 530 MHz,a spustil opět testy.
Jelikož se v době mého testování na serveru Spb zřejmě prováděly nějaké úpravy,a nešlo zobrazit v porovnávacích tabulkách bodování jimi testovaného T-mobile MDA2,musel jsem tedy provést testování standartního MDA2 v nepřetaktovaném stavu sám.
Prováděl jsem i test baterie,ale pouze v přetaktovaném stavu,výdrž činila 3hodiny a 52minut při max backlight,standart using do úplného vypnutí MDA.
A protože jsem nepřišel na to,jak vložit přímo do diskuse jednotlivé obrázky grafů( ,tady jsou jednotlivé grafy alespoň připraveny ke ztažení v jednom souboru Word...
...v cem je problem? Bezne web obrazky by to melo sezrat... Hlasi to nejakou chybu?Původně odesláno od xp
..no,mam ty grafy stažené na ploše,v běžném jpeg formátu,a pokud chci do příspěvku zadat Img,hlásí mi to tohle:Zadejte kompletní URL k obrázku
A já nevím jak zadat URL k obrázku jež mam na ploše PC ve standartním formátu Jpeg..:?