Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HP IPAQ RX 1950 POCKET PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    Dobrý den, mám již zmíněný model kapesního PC.

    Jelikož ho mám ve španělském jazyku a nevím, jak to přeinstalovat, respektivě, nevím kde sehnat instalačku windows mobile 5 nebo 6, pro tento model v anglickém, nebo českém jazyku, tak se obracím na toto forum o radu, kde to stáhnout?Popř. zda-li by mi to někdo mohl uploadnout někam?

    Předem Vám všem děkuji za odpovědi a tipy.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Zdravím, zkus nejdříve udělat Hard reset (snad bude v manualu), po něm by se při prvním startu mohlo objevit něco jako CUSTOMIZACE s odpočítáváním 3, 2 , 1 - během toho bys udělal Soft reset a customizace by se nespustila - to by platilo v případě, že je v tvém IPAQu anglická ROM a španělština je jen formou lokalizace - pokud se ti nic takového neukáže, jedná se o španělskou ROM a pak je nutný flash - kdo by to byl řekl, že se stačí podívat na ofiko stránky HP a tam je ke stažení anglická ROM - link
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    Je tam přímo Spanish ROM, zkoušel jsem to s těch stránek HP, ale to je jen update, tak mi to napsalo, že to není kompatibilní :-(

    TADY JE SCREEN:

    http://uloz.to/1023231/hp 1950.JPG

    Jsem s toho už na prášky :-((((((
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Hmmm, vypada to, ze se jedna o nejaky velice sofistikovany flashovaci program ktery nedovoli flashnout jinou ROM nez od vydavatele Zkus pogooglit na tema flash ROM s SD karty pro tvoje zarizeni, a dale zda se na tyto Ipaqy nepouzival tzv. CID lock, ktery neprijme jinou nez origo ROM a je potreba ho pred flashem odstranit, bohuzel ted nemam cas abychse ti na to podival, ale rika se, ze kdo hleda, najde Kdyby jsi si nevedel rady a nic jsi nenasel, ozvi se a ja se po necem podivam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    Zdravím, děkuji za radu, ale jelikož jsem hledal opravdu celé tři dny od pátku do neděle a nic jsem nenašel, teda pár pokusů bylo, ale bohužel marně :-( Vyzkoušel jsem už snad vše...

    Tak by jsem se určitě na Vás obrátil s radou, teda jakmile budete mít trochu času.

    Předem díky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Zdravím, trošku mi to trvalo, než jsem se k tomu dostal

    Věnoval jsem problematice tvého Ipaqu cca 2h prolézáním netu,diskuzí a nemám moc dobré zprávy,i když teoreticky dva způsoby jsou: Ta jedna je dlouhá,složitá a nedozvěděl jsem se jestli opravdu funguje, ta druhá ze zas zdá být až moc jednoduchá na to, aby fungovala Jedná se o použití univerzálního HP ruu progamu pro flash, co nekontroluje CID :
    Uveď HP do bootloaderu :Contacts + Mail + Reset dokud PDA nezačne bootovat, připoj na SYNC kabel, objeví se USB

    pak stáhni tyto dva soubory : Bootloader a bootloader_GUI

    Spusť druhý, vyber v něm exe file toho wwe upgradu co jsi si stáhl( mělo by ho to brát, kdyby ne, rozbal exe v raru a vyextrahuj .nbf file) a modli se Kdyby to nepomohlo, zkus ten první...

    PS Doufám, že ti to neodvaří cihlu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    Děkuji děkuji,

    hnedka v pondělí to vyzkouším, PDA je pro mě ještě velká neznámá, tak snad to schrastím správně:-) Pak napíši

    Ještě jednou díky...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. nechtěný reset HP iPAQ 1950
    Od burr0 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-11-2007, 17:42
  2. Je display loox 420 taky isty ako na hp 4150 alebo 1950?
    Od milan.drobul_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-06-2007, 12:56
  3. stylus na hp iPaq 1950
    Od Helmich v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-05-2007, 08:48
  4. výběr pda acer n50 vs hp rx 1950
    Od rst_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-08-2006, 23:43
  5. Upgrade iPAQ H3630 pocket pc 2000 na pocket pc 2002
    Od St.mik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 10:00