HTC Touch Pro / Diamond - G-sensor
Při kalibraci G-sensoru mi horizontální "vodováha" kalibruje, dokončí, napíše kalibrace dokončena a bublinka odskočí úplně doprava. Opakuje se to i po SR a po nočním vydělání baterky. Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost?
Nějak zásadně mi to nevadí, ale neotáčí fotky, Operu a Teeter taky nejede :(
Díky
Edit: do vlákna HTC Touch Pro bych to nedával. Mám HTC Touch Pro
HR př servis beru jako poslední možnost
Nějak zásadně mi to nevadí, ale neotáčí fotky, Operu a Teeter taky nejede :(
Díky
Edit: do vlákna HTC Touch Pro bych to nedával. Mám HTC Touch Pro
HR př servis beru jako poslední možnost
A aky mas fon? Mas HTC Touch pro alebo Diamond.Lebo na Diamond viem ze s tym bol nejaky problem a bol na to fix. Potom ti mozem napisat kde ho najdes.
Edit: Opravujem sa,fix na Diamond tam len dodava aplikaciu na kalibrovanie. Hmm,skus HR alebo servis.
Edit: Opravujem sa,fix na Diamond tam len dodava aplikaciu na kalibrovanie. Hmm,skus HR alebo servis.
zdravim, prosímvás, u touch pro mě začal blbnout album. lépe řečeno zobrazím si fotku, otočím pda a strašně dlouho čekám než se obrázek otočí. ještě nedávno se to otáčelo hned! teeter funguje ok. i kalibrace je ok. děkuji za rady jak toto změnit aby se to zase rychle otáčelo
Nainstaluj si advanced config a v polozke G-sensor nastav hodnotu na 200.
Uz sa to tu niekde riesilo aj ja som mal tento problem, kde sa polozka (neviem s akeho dovodu) zmenila na 5000 ani opera mi nepretacala stranky, fotky 10s, pri zmene vsetko OK
Uz sa to tu niekde riesilo aj ja som mal tento problem, kde sa polozka (neviem s akeho dovodu) zmenila na 5000 ani opera mi nepretacala stranky, fotky 10s, pri zmene vsetko OK
Ehm ehm :-) mam sve prvni PDA a chtel bych aby otaceni displeje na zaklade zmeny polohy fungovalo i na jine programy. V registru sem nic nenasel, ini apod taky ne... kde pridam program do otacení ? :-)
A to už se tu také řešilo. Stáhni si program Gyrator a nastav si v něm které programy chceš aby reagovali na senzor.
LINK: http://gyrator.brins0.net/?page=downloads
LINK: http://gyrator.brins0.net/?page=downloads
[quote=martin_m]zdravim, prosímvás, u touch pro mě začal blbnout album. lépe řečeno zobrazím si fotku, otočím pda a strašně dlouho čekám než se obrázek otočí. ještě nedávno se to otáčelo hned! teeter funguje ok. i kalibrace je ok. děkuji za rady jak toto změnit aby se to zase rychle otáčelo[/quote]
tak mam uplne stejnej problem. Je zajimavy ze to zacalo az po dobe a pritom flashuju a nikdy nebyl problem. A s touhle rom taky urcite nebude eOS2 1.51
ale samozrejme vyzkousim ten advanced config ;)
prosim mohl by me nekdo nakopnout kde mam hledat advanced config ke stazeni?
tak mam uplne stejnej problem. Je zajimavy ze to zacalo az po dobe a pritom flashuju a nikdy nebyl problem. A s touhle rom taky urcite nebude eOS2 1.51
ale samozrejme vyzkousim ten advanced config ;)
prosim mohl by me nekdo nakopnout kde mam hledat advanced config ke stazeni?