46. pravidelný pražský sraz ce4you :: Praha, 20. prosince 2008, SteakBar Levandule
motto: Na okouknutí možných dárků bude skoro pozdě, ale můžete alespoň na chvíli utéci z předvánočního běsnění (bláznění) ;)
Začátek nového měsíce = nové vlákno s pozvánkou k dalšímu pražskému srazu ce4you. Dovoluji si vás opět pozvat na další setkání všech příznivců nejlepších mobilních zařízení na 46. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 20. prosince 2008 na tradičním místě a v tradiční dobu (viz odkaz níže). Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2008) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Na závěr dvě upozornění:
1. Tento týden se konají 2 mimopražské srazy - v Bratislavě 6. a v Brně 7. prosince 2008. Další info zde.
2. Termíny (i místo konání) pravidelných pražských srazů zůstávají stejné, tj. 3.sobota v měsíci. V příštím roce se tedy uvidíme nejdříve 17.ledna. Další termíny si snadno zjistíte a já je samozřejmě před koncem roku zveřejním.
Začátek nového měsíce = nové vlákno s pozvánkou k dalšímu pražskému srazu ce4you. Dovoluji si vás opět pozvat na další setkání všech příznivců nejlepších mobilních zařízení na 46. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 20. prosince 2008 na tradičním místě a v tradiční dobu (viz odkaz níže). Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2008) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Na závěr dvě upozornění:
1. Tento týden se konají 2 mimopražské srazy - v Bratislavě 6. a v Brně 7. prosince 2008. Další info zde.
2. Termíny (i místo konání) pravidelných pražských srazů zůstávají stejné, tj. 3.sobota v měsíci. V příštím roce se tedy uvidíme nejdříve 17.ledna. Další termíny si snadno zjistíte a já je samozřejmě před koncem roku zveřejním.
Jestli mi v tom předvánoční šílenství v práci nezabrání, tak bych dorazila (začínám si připadat jako stálý inventář :D ), Krabička předpokládám taky :)
ROMku už flashnout nepotřebuju, s velkým sebezapřením jsem svoji cihlu svěřila Krabičkovi a zatím to vypadá, že jeho flashování přežila :D
ROMku už flashnout nepotřebuju, s velkým sebezapřením jsem svoji cihlu svěřila Krabičkovi a zatím to vypadá, že jeho flashování přežila :D
[quote=Velvet]s velkým sebezapřením jsem svoji cihlu svěřila Krabičkovi a zatím to vypadá, že jeho flashování přežila :D [/quote]
Velvet, neznalí nováčci mohou tento text dekódovat úplně jinak, než byl myšlen :D .
Velvet, neznalí nováčci mohou tento text dekódovat úplně jinak, než byl myšlen :D .
Ahoj všem, tak už mi to nedalo a rozhodl jsem se, že se poprvé dostavím na sraz, samozřejmě i s cihličkou. Sice nezvažuji nákup žádného zařízení, ale docela rád bych viděl a pokud možno osahal SE X1 ;) Takže se těším 20tého naviděnou :)
[quote=Docent][quote=Velvet]s velkým sebezapřením jsem svoji cihlu svěřila Krabičkovi a zatím to vypadá, že jeho flashování přežila :D [/quote]Velvet, neznalí nováčci mohou tento text dekódovat úplně jinak, než byl myšlen :D .[/quote]Třeba pak bude větší účast. ;)
ad Xperia
Pokud ona i Pavel přežije ve zdraví srazy na Slovensku a na Moravě, tak by neměl být problém.
ad Xperia
Pokud ona i Pavel přežije ve zdraví srazy na Slovensku a na Moravě, tak by neměl být problém.
[quote=Docent]Velvet, neznalí nováčci mohou tento text dekódovat úplně jinak, než byl myšlen :D[/quote] No to by mě upřímně zajímalo, jak by si to mohli dekódovat... :?: :)
Škoda, že není brněnský sraz v sobotu, jsem z pátku na sobotu pracovně v Brně, ale do neděle se mi tam zůstat nechce :)
Škoda, že není brněnský sraz v sobotu, jsem z pátku na sobotu pracovně v Brně, ale do neděle se mi tam zůstat nechce :)
Taky prijdu, tesim se na debatu o ROMkach do Rafika. Na zaklade toho samozrejme doufam, ze prijde MDK (Martin Drab Kluk). :D
[quote=Velvet]ROMku už flashnout nepotřebuju, s velkým sebezapřením jsem svoji cihlu svěřila Krabičkovi a zatím to vypadá, že jeho flashování přežila :D [/quote]Krabička je profík, v tomhle jsem neměl obavy;)[quote=krabicka3]Taky prijdu, tesim se na debatu o ROMkach do Rafika. Na zaklade toho samozrejme doufam, ze prijde MDK (Martin Drab Kluk). :D [/quote]No, MDK bylo původně Murder Death Kill :D... ale jak už jsem psal minule, udělám maximum pro to se na chvilku stavit (MRH začal přemýšlet, jak získat opušťák útvaru v průběhu Vánočního úklidu...) a nebude to lehký:)
Ale vzhledem k tomu, že minule jsem už sliboval, tak bych teď opravdu rád dorazil. :evil:
Ale vzhledem k tomu, že minule jsem už sliboval, tak bych teď opravdu rád dorazil. :evil:
[quote=Martin Ráž Hoch]Krabička je profík, v tomhle jsem neměl obavy;)[/quote] No jasně...jen mi o pár dní později prozradil, že se mi to bál říct, ale že se mu to flashování napřed zaseklo na 17 % :D
To je totiž ale v pořádku - já mám totiž zkušenost, že většina zařízení, co jsem kdy bricknul, tak nebyla moje:D - to je pak takové to polknutí na sucho typu "O-ou" :D
SMAZAT
SMAZAT
2 Velvet: Ty jsi, ale praskacka! :) Priste ti to bricknu, a nereknu ti to.:D
To proto, ze jsem v prvni chvili nemohl sehnat flashovaci soubor pro Diamond, tak jsem pouzil RaphaelWrapper.exe. Dutythroy ma totiz v jednom archivu 2 hesla pro 2 ruzne soubory. Pak jsem ho sehnal z jine verze ROMky a uz to slo.
2 MRH: Diky za duveru, kdyz to rikas i ty, tak doufam, ze to Velvet na chvili zavre pusinku.:)
To proto, ze jsem v prvni chvili nemohl sehnat flashovaci soubor pro Diamond, tak jsem pouzil RaphaelWrapper.exe. Dutythroy ma totiz v jednom archivu 2 hesla pro 2 ruzne soubory. Pak jsem ho sehnal z jine verze ROMky a uz to slo.
2 MRH: Diky za duveru, kdyz to rikas i ty, tak doufam, ze to Velvet na chvili zavre pusinku.:)
2krabička: no takže k mému Diamondu už se zkrátka nepřiblížíš, jednoduchá obrana :D
Na srazu se určitě někdo jiný ochotný najde, že jo? ;) :D
Na srazu se určitě někdo jiný ochotný najde, že jo? ;) :D
[quote=krabicka3]Jeee, tady zase nekdo vybalil v Brne notebook.:sarcastic: :D [/quote]
:?: No nic...to jsem nějak nepobrala... Možná na tom ostatní budou líp :)
:?: No nic...to jsem nějak nepobrala... Možná na tom ostatní budou líp :)
Pokud se nestane něco neočekávaného (což před Vánocemi nelze úplně vyloučit), tak se opět (asi po roce) zastavím.
Vrátil jsem se od Symbianu UIQ zpět k WM, tak bych vzal i Touch PRO.
Vrátil jsem se od Symbianu UIQ zpět k WM, tak bych vzal i Touch PRO.
Dorazím též, a proto tu mám jednu výzvu - včera jsem dostal zásobu objednaných triček a polokošilí. Protože to teď u mě doma vypadá jako v Libuši před požárem, chci se toho pokud možno co nejdříve začít zbavovat. Pokud jste tedy o nějaký kus oděvu s logem ce4you měli zájem, napište mi prosím SZ se závaznou objednávkou a já vám to na sraz přinesu - ušetříte za ne zcela levné poštovné. Další informace, velikosti, fotky najdete zde.
Konečné ceny ještě neznám, ale vypadá to na XFER 220 - 300 Kč a ROLY 160 - 200 Kč za kus. Při této ceně na tom mám minimální zisk, rozhodl jsem se oddělit cenu za oblečení a případný dobrovolný sponzorský příspěvek (ve formuláři pro objednání bude na příspěvek na provoz ce4you oddělená kolonka). Kdo bude chtít přispět, může, kdo nechce, nemusí.
Konečné ceny ještě neznám, ale vypadá to na XFER 220 - 300 Kč a ROLY 160 - 200 Kč za kus. Při této ceně na tom mám minimální zisk, rozhodl jsem se oddělit cenu za oblečení a případný dobrovolný sponzorský příspěvek (ve formuláři pro objednání bude na příspěvek na provoz ce4you oddělená kolonka). Kdo bude chtít přispět, může, kdo nechce, nemusí.
Abych nezapomněl, každý, kdo si nějaké to tričko objedná do 31. ledna 2009 se automaticky dostane do slosování o krásný batoh na notebook značky OGIO. Ilustrační foto přikládám, batoh je s logem Microsoftu místo FFoxu a nejde o stejný model (ale jsou si velmi podobné), je to jen pro představu.
Asi se na vas po delsi odmlce prijdu take podivat se svym oblibenym Mio A701 a novym HTC touch HD v cestine...:)
S politovanim, Vam vsem pratele musim oznamit, ze Mocny Matrad musi sraz vynechat! Je mi to velice lito a vim, jak moc se kazdy z Vas na mou laskavou pritomnost tesil... :)))
Priste uz na 100 pro jako vzdy.. Preju kasne svatky a novy rok!
Priste uz na 100 pro jako vzdy.. Preju kasne svatky a novy rok!
[quote=matrad] Preju kasne svatky a novy rok![/quote]
Proč je přeješ zrovna kašně a ne nám, to teda nevím ;) ?
Proč je přeješ zrovna kašně a ne nám, to teda nevím ;) ?