Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Samsung Omnia SGH i900 - flashování ROM - tipy, zkušenosti...

Shennlon (73)|27.1.2009 14:06
Skoda ze este neni ceska rom HK3. Vraj je najlepsia(aspon to pisu na väcsine for). Na stranke od Samsungu http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp pribudlo od noveho roku dost krajin, dufam ze sa tam coskoro objavi aj podpora pre CZ alebo SK.
Franky52 (186)|27.1.2009 17:26
Edit: radost co se týče flešnutí opravdová. Jen mi ta mrcha zálohovací soubor SPB Backup vrátil do Omnie zase starou ROM. Takže pátrám, jak udělat zálohu, která by zpětně nepřepsala ROM. V každém případě už vím, že i ROM se dá vrátit zpět.
Tak jsem vyzkoušel SPB Backup, Spirit Backup, ale všechno mi to vraci starou ROMku. Nevíte někdo, jak to očůrat a dostat do nové ROM starou sestavu programů bez nutnosti instalovat vše nanovo?
t0m (87)|27.1.2009 18:59
Počkej, ne tak zhurta. Restore SPB Backupu ti ROM zpátky vrátit nemůže, už z principu. Co ti ale obnoví, je původní registry. Že by se info o verzi jen četlo z registry? Asi. SPB backup myslím má pri restore nějakou volbu pro ROM upgrade, tak tu bys měl použít.
Takže udělej hard reset a znovu restore.

A moje rada: Pokud neflashuješ ROM každý den, programy si prostě nainstaluj znova. Jednak už jsou třeba v novějších verzích a hlavně: Jestli se někde ve Windows shromažďuje bordel, tak jsou to registry - a když si je obnovíš ze zálohy, tak i s tím bordelem.
Shennlon (73)|27.1.2009 19:15
Pokial viem, jedine ako vratit spät povodnu rom je zas fles. Nieje mozne aby ti nejaka app. prehrala alebo spätne nahrala do mob. aj rom. Je to dost divne. Sprav ten h.r. Aku rom si mal pred fles. na UHHJ3?
Franky52 (186)|27.1.2009 19:36
Měl jsem UHHH5. Před flešnutím jsem si udělal kompletní zálohu jak SPB Backup, tak Spiti Backup. Sopubory uloženy na paměťové kartě.
Flešnul jsem ROMku na UHHJ3. Zkontroloval v nastavení - systém - verze. Potvrzeno UHHJ3. V programech se mi objevial mimo jiné aplikace na skenování vizitek. Obrazovka s widgety.
Následně jsem průzkumníkem vyhledal zálohovací soubor na paměťové kartě a spustil. Obnovení bez problémů. Today obrazovka ve stavu před flešnutím. Kontrola nastavení - systém - verze. UHHH5, v programech není aplikace na skenování vizizek. Čili přesně ve stavu, v jakém byla omnie před flešnutím. Jediná změna, kterou jsem zaregistroval: před flešnutím jsem vymazal ze složky My documents ty obrázky Samsungu, abych si uvolnil vnitřní paměť. A ty se vrátily...

Stejný výsledek se dostavil i se zálohovacím souborem Spiri Backup. Pomůže tedy hardreset, když se obnova vlastně dělala z továrního nastavení, tedy z nastavení jako po hardresetu?
No, zkusím to, už jsem flešoval pětkrát, tak to zkusím asi pošesté.
Vím, že je lepší nainstalovat programy znovu, ale štve mne, že to nejde jinak a chtěl bych vědět, proč se ta starší ROMka vrací...
Shennlon (73)|27.1.2009 19:48
Vím, že je lepší nainstalovat programy znovu, ale štve mne, že to nejde jinak a chtěl bych vědět, proč se ta starší ROMka vrací..." - Ja tiez:)) Skus ten h.r. cez nastavenia - system-h.r. ale daj vynulovat len hlavnu pamät. Som zvedavi ci ti to vrati spät HJ3:)
Franky52 (186)|27.1.2009 20:24
[quote=Shennlon]Vím, že je lepší nainstalovat programy znovu, ale štve mne, že to nejde jinak a chtěl bych vědět, proč se ta starší ROMka vrací..." - Ja tiez:)) Skus ten h.r. cez nastavenia - system-h.r. ale daj vynulovat len hlavnu pamät. Som zvedavi ci ti to vrati spät HJ3:) [/quote]
Přesně to jsem udělal! Vrátilo se mi to do továrního nastavení a verze ROM UHHJ3. Spustil jsem zálohovací soubor. Obnovení úspěšné - verze UHHH5!!!

Tak jsem z toho jelen Ale musím opravit původní mylnou informaci. Ten program smart readerna čtení vizitek nezmizel, je tam. A už jsem z toho tak vedle, že si nejsem jistý, jestli tam byl i dříve. Jestli opravdu tam už nemám ROM UHHJ3, ale přístroj udává mylnou informaci o UHHH5. Zkoušel jsem servisní kódy, ale také říkají H5. Jak jinak se dají rozlišit tyto dvě české ROM? Jestli už tam mám novější, tak by mi bylo celůkem fuk, co tam Omnie hlásí...
Shennlon (73)|27.1.2009 20:38
Ak si mal UH5, tak tam citacika nebola. Takze ak mas citacku tak by si mal mat HJ3. Ale napadlo ma ci si nemal nahodou tym spb back. zalohovanu aj pred tym nainstalovanu citacku v rom UH5. Ak si v UH5 citacku nemal a teras ju mas tak by si mal mat HJ3. To ci je v tel. naistalovana alebo pevno dana s rom zistis ak pojdes do odebrat programy. Ak tam smart reder nebude tak je v rom.
Franky52 (186)|27.1.2009 20:47
[quote=Shennlon]Ak si mal UH5, tak tam citacika nebola. Takze ak mas citacku tak by si mal mat HJ3. Ale napadlo ma ci si nemal nahodou tym spb back. zalohovanu aj pred tym nainstalovanu citacku v rom UH5. Ak si v UH5 citacku nemal a teras ju mas tak by si mal mat HJ3. To ci je v tel. naistalovana alebo pevno dana s rom zistis ak pojdes do odebrat programy. Ak tam smart reder nebude tak je v rom. [/quote]
Teď jsi mne znejistěl. Ale pochybuji, že bych smartreader někdy dříve instaloval. V přidat odebrat programy určitě není. Navíc to na mne hovoří česky. Vím ale, že občas některé "kreknuté" programy jsou také v PDA, ale v seznamu nejsou. Ještě to zkontroluju v SK tools či MeMaidu. No, zatím se to rýsuje tak, že mám asi ROMku novější, jen zápis o verzi je starší. To by bylo docela fajn. Jen to nezakřiknout...
Shennlon (73)|27.1.2009 21:04
Ta rom sa mi nejak nezda.Po fles. som mal citacku v ponuke ako je to na obrazku od space_cowboy https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=31736. Dnes som spravil h.r. a nemam ju uz v tej ponuke ale v zlozke programy. Ta rom(HJ3) je sice rychlejsia a konecne funguju niektore veci ktore v UH3 boli ale nefunguvali ale nieco mi nanej nesedi. Nevie niekto ako sa da zistit ci to je orygo alebo "varena".
Franky52 (186)|27.1.2009 21:20
No já když jsem udělal hardreset a Omnie hlásila verzi UHHJ3, tak čtečka byla přesně podle toho obrázku. Po obnově Omnie sice hlási UHHH5, porovnat to nemohu, protože widgety mám vyplé a programy se mi zobrazují (mám rozčířený pravý posuvník) jinak. V seznamu však je a spustit se dá.
Shennlon (73)|27.1.2009 21:31
Mne funguje citacka tiez, vsetko je vlastne ako pred tym az na umiestnenie smart rider. Teraz ju mam v prog. a namiesto nej mam v tej 1 ponuke kalkulacku:)) Len dufam, ze po dalsiom h.r. nebudem mat zas inac rozhadzane ponuky:)) . Je to dost divne:sarcastic:
Franky52 (186)|27.1.2009 21:58
[quote=Shennlon]Mne funguje citacka tiez, vsetko je vlastne ako pred tym az na umiestnenie smart rider. Teraz ju mam v prog. a namiesto nej mam v tej 1 ponuke kalkulacku:)) Len dufam, ze po dalsiom h.r. nebudem mat zas inac rozhadzane ponuky:)) . Je to dost divne:sarcastic: [/quote]
Tak tu kalkulačku tam místo toho mám také. Divné to opravdu je. A u mne ještě ta ingformace o staré verzi. Nedalo by se to nějak změnit? Nesouvisí to s registry? Kdo ví, ndechť prosím poradí. A když to nepůjde, žít se s tím dá.
Jen tak na okraj - čím ještě se odlišuje HJ3 od HH5?
t0m (87)|27.1.2009 22:12
Připadá mi, žes přehlid tenhle příspěvek.

Tak ještě jednou:
SPB Backup: ROM Upgrade Mode: Select to restore data after a ROM upgrade
Shennlon (73)|27.1.2009 22:26
V novej rom by mali byt vychytane "muchy" s predchadzajucej rom + pibudne nieco nove. Ale niekedy sa nejake vychytaju a zaroven pribudnu ine. V com sa lisia tieto 2? fakt neviem. Urobyl som fles preto, ze ma vysie oznacenie. Mala byt lepsia.
Franky52 (186)|27.1.2009 23:19
[quote=t0mas]Připadá mi, žes přehlid tenhle příspěvek.

Tak ještě jednou:
SPB Backup: ROM Upgrade Mode: Select to restore data after a ROM upgrade
[/quote]

Nepřehlédl, ale nic takového mi to nenabízí.Mám SPB Backup 2.0 v české verzi. V nastavení mám úplnou, uživaterlskou a plánovanou zálohu. Před flešováním jsem zvolil úplnou. O žádné ROM tam není řeč, ani v možnostech.
Shennlon (73)|27.1.2009 23:25
Ta ponuka by sa ti mala zobrazit pri zadani obnovenia cez spb bac. Aspon som to tak pochopil.
Franky52 (186)|27.1.2009 23:33
[quote=Shennlon]Ta ponuka by sa ti mala zobrazit pri zadani obnovenia cez spb bac. Aspon som to tak pochopil. [/quote]

Také jsem to tak pochopil, ba i zkontroloval. Nic úpodobného se nenabízí, jen volba mezi systémem a agendou. Žádný náznak volby ve vztahu k ROM

Ještě poznámka: Přemluvil jsem kámoše, ať si tu ROMku také flešne. Udělal to, obnovil soubory (před tím si zapsal nějaké údaje o velikosti sojuborů ve windows atd) a výsledek? Má tam čtečku vizitek, evidetně je to jiná ROMka než dřívější, ale v nastavení-systém-verze mu to píše také UHHH5 místo UHHJ3. Někde je chyba, ale kde?
t0m (87)|28.1.2009 19:59
[quote=Franky52]Nic úpodobného se nenabízí, jen volba mezi systémem a agendou. Žádný náznak volby ve vztahu k ROM[/quote]

Mrkni na http://beta.spbsoftwarehouse.com/uploads/user_manuals/spb_backup_user_manual.pdf
strana 11. Tak to chodilo i mě, ale na e-tenu a žádnou českou verzi SPB jsem neměl.

A stále ti zůstává metoda HR + ruční instalace. Ta půl hodina navíc se fakt vyplatí...

JAPA_ce4you (2)|28.1.2009 20:25
Lidi, to není půlhodinka navíc. Než opět nastavím phone suite ke svému obrazu, narostou mi fousy až do pasu.Hrál jsem si s tím snad týden, abych to rozchodil dle mého...No, navíc jsem odzkoušel HW reset, znova SPB backup a zatrhl to, kde mi to nabídlo" po změně rom na stejné zařízení". No a bylo to ještě horší, než když jsem tam prvně nechal tu první volbu (normal mode).Vše rozházené, nic nefungovalo v shellu atd.A stejně opět UHH5, ale po HWRST tam byla HJ3, tedy rom je nová. Ale čtečka vizitek po SPB Backupu tam není. Jdu to dát do funkční podoby, abych zítra mohl fungovat v rachotě..Japa
Franky52 (186)|28.1.2009 21:18
to t0mas:
Vím, že je to lepší nainstalovat znovu, ale nejdřív si musím udělat pořádek v programech a dát to to nějak dohromady. Mám to na různých discích, klíčenkách, atd. Takto mi to zatím běží také a že mi přístroj hlásí jinou ROMku, než kterou mám nainstalovanou mi až tak nevadí. Přesto by mne zajíémalo, co tuto chybnou hlášku způsobuje...
Jo a ten manuál jsem prohlédl. Angličtina není moje vášeň, takže raději programy v češtině. Zkusmo jsem dal otevřít zálohovací soubor a žádná podobná volna se nenabídla. Ale možná fakt dělám něco blbě.

EDIT: A víš, že jsi měl pravdu? Ještě tam bylo tlačítko možnosti a přes něj jsem se k té ROM konečně propracoval. Tak jsem udělal tvrdej reset a obnovu spustil už s tím nastavením pro obnovu programů na stejném zařízení, ale s novou ROM. Trvalo to o něco déle, ale obnova byla úspěšná. Ovšem opět přístroj hlásí starou ROM!
Ta UHHH5 přirostla registrům nějak k srdci, že nechtějí povolit přepsání...
211 (19)|29.1.2009 02:46
Vcera sem preflashoval na tuhle verzi: I908ZHHH4_ENG.exe
dnes mi telefon kompletne vytuhnul, cerna obrazovka, na nic nereaguje (hard reset nepomaha, uz ani nesviti dioda napajeni, nenabehne ani bootloader), nevite jestli sem udelal chybu ve flashovani verze pro i908 na i900? zda se to jako logicke vysvetleni, nejake indicije ohledne toho se mi po hodinach hledani podarilo vygooglovat, nicneme na toto tema sem zadna fakta nenasel. Pripadne, mate nejake rady, jak dal postupovat?
211 (19)|29.1.2009 12:35
Vcera sem zkousel vsechny kombinace ktery me napadli, vcetne vyndani baterie, ale nic. Nechal sem ji vyndanou pres noc a rano omnia normalne nabehla s temer vybitou baterii. Nicmene vcera sem ji nabijel, nekolikrat (pres adapter, ne USB), vypada to ze problem byl ve vybite baterii, resp v tom, ze se nenabijela kdyz mela. Preflashoval sem na verzi i908ZHHH2_ENG a uvidim co dal, stale mam problem, ze nemuzu preflashovat z verze i908 na i900.
Shennlon (73)|29.1.2009 12:38
Predpokladam, ze si mal cz verziu. Takze ak si isiel na An., tak si musel robyt ten postup - nejaky kod, zmenit na singapore atd. Zmenil si po fles nastavenie spät na CZ?
211 (19)|29.1.2009 12:53
Zadny postup, spustil sem flashovani a bylo preflashovano. Popravde receno si nejsem jisty, jestli sem mel puvodne CZ, na 80% ne. Po preflashovani sem na CZ take nemenil.
Shennlon (73)|29.1.2009 13:04
skus toto
* Press the 'dial' key to the left of the optical pad to bring up the dialer
* With the onscreen keypad input *#1546792*#
* Select 'Preconfiguration'
* Enter code *#81230*# and select OK
* Select 'Singapore', with the default Operator ( skus to najprv s tym Singapore, ak ti to neprehra skus namiesto singapore dat CZ a urobyt fles CZ rom co je tu upnuta)
* Accept this, DEVICE WILL HARD RESET
* Run update, and all should be well.

http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-rom-discussion/271215/rom-download-links-naming-scheme-incorrect-software-version-fix/
edit: takze som nasiel 3 typy rom i900, i900V And i908.1 typek sa pokusal prejst s i908 na i900 ale neuspesne. Tebe sa asi podaril opak. http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-rom-discussion/275417/can-an-i908-flash-an-i900-rom-it-freezes/#entry963677 Ak nemas nahodou iny typ omnie. Kupoval si ju v cz?
211 (19)|29.1.2009 13:54
Zkusil sem oboje, neuspesne, problem je porad stejny, "but it stops and freezes at 0% when downloading eboot."
Ve dvou threadech sem se dozvedel, ze by melo jit preflashoval z verze i908 na i900 pres tuto rom: i900DXHG3, nicmene po hodine neuspesneho googleni sem hledani vzdal, nemate ji nekdo?
Sem ted ve stejnem stavu jako clovek na ktery ho linkoval, zacinal sem na i900, preflashoval sem na i908 a ted chci zpet na i900
211 (19)|29.1.2009 14:11
vyreseno
pres GrandPrix se mi podarilo preflashovat na verzi i900XCHG5, od tehle chvili muzu flashovat jakoukoliv i900 verzi
diky Shennlone za ochotu :)
Shennlon (73)|29.1.2009 15:04
Mas omniu kupovanu v CR? Chcem si flesnut na najnovsiu UK rom DZHK3. Viem, ze sa to da cez granprix(este som to neskusal). Vies hodit nejaky kratky postup ako nato. Vopred dik.
211 (19)|29.1.2009 16:11
je koupena v CR
a tady je vsechno co potrebujes:
211 (19)|30.1.2009 14:38
muzete postnout nejake postrehy ohledne zajimavych ROMek co se tyce vykonu/spotreby baterie?

co do vykonu sem byl zatim spokojeny jedine s honkong kongskymi, u vsech ostatnich se mi pri rychlem zachazeni "utrhavali" slidery
co do spotreby baterie, zda se, ze dobre jsou napr. DXHI1 (vydrz kolem 3 dni pri beznem provozu, na forech oznacovana jako ROM s nejdelsi vydrzi), DXHK1, xxHG5,4
Shennlon (73)|30.1.2009 14:54
Ja som zatial skusal iba UHHJ3 co tu je upnuta. Zatial som s nou spokojny. Co sa tyka vydrze, v pohotovostnom r. vydrzi v poho 3 dni. Pry beznom pouz. cca 1-2 dni. Na fles s grandprixom sa zatial neodvazim. Neviem kolko ludi to skusalo a ako dopadli.

edit: pred tym som mal UHH5. Vydrz bola podobna(asi aj trochu slabsia), bola "pomalejsia". Pry rom UHHJ3 sa my 1x stalo, ze mi telefon z nicoho nic vypol. Neragoval ani na power buton. Pomohlo az vybratie bat. Po 3 takychto vypadkoch som spravil h.r. a od vtedy ide v poho.
milennium (336)|30.1.2009 15:42
No já mám v i900 ROM DXIA2. Zatím naprostá spokojenost,spousta widgetů,stabilita O.K.,je tam poslední verze Opery atd. Výdrž nemůžu nějak okomentovat,protože ráno vytáhnu s nabíječky a večer zase dám do nabíječky a mám přes půlku baterky...
Jinak já flešuju POUZE přes Mirage a ve WinXP. Nikdy jsem neměl problém a to jsem flešoval i900 a i780 víc jak 20x...
Jinak používám výhradně origo ROM.
Shennlon (73)|30.1.2009 15:47
Mozno blba otazka. Co je to Mirage? Som do fles. uplna lama.
milennium (336)|30.1.2009 15:49
Mirage je flešovací soft...
Shennlon (73)|30.1.2009 15:52
Vies ho prosim ta upnut a napisat nejaky postup ako nato?

edit: tak to mirage som uz stiahol. Je to presne taky isty soft ako grat prix. Ale ako nato? Da sa cez myrage rovno flesnut s cz rom UHHJ3 na ang DZHK3? Alebo musim najprv na nejaku inu rom a az potom na HK3?
spawn09 (4)|4.2.2009 16:58
puvodni verze i900UHHH3 rozchozeno igo8 i tomtom 7.910, pri nahravani videa hrozne sumneni zvuku i kdyz nahravam video beze zvuku, prefleshovano na i900UHHJ3 bezeproblemu, ale zadna vyrazne zmena nenasla, az na to ze mi tedka tomtom ani za pul hodinky nenajde pozici , a igo8 behem par vterin.
u navodu na fleshnuti je, ze se ma zadat kod *#2470* vyskoci programek "nevypinat zarizeni ze bude 2min aktualizovat" a za 2 vteriny program zmizi. stav nahravani porad mizerny.
nevite nedko jak presne funguje ten upgrade na fotek ? zkousel jsem mit i zaplou wifi a byl pripojen na inetu. Nemam rozchozene GPRS !!! muze to byt problem ?
povedlo se to teda nekomu ??

pote jsem zkusil nahrat rom i900DXIA1PV12M je to teda neofiko, ale tu uz to bylo receno, je vni nahrana touchFlou z HTC , coz neni zas tak spatny.
ale konece si uzivam ukoncovani aplikcaci pres full verzi taskmanageru. v cz verzi program skocil na pozadi, kdyz se program ukonci pres krizek , a pak nastava situace ze je napozadi nekolik spustenych programu a musim je vsechy ukoncit !!!!!!
belkov (140)|5.2.2009 12:41
Připojení na internet si musíš nastavit ručně v položce nastavení,připojení./GPRS/Jinak s ROMkou žádný problém není.Pokud ti špatně nahrává video i bez zvuku se šumem tak je to důvod k reklamaci.ROMka za to nemůže.
Shennlon (73)|5.2.2009 21:02
Vie prosim Vas niekto poradit ako flesovat cez MIRAGE? Stiahol som rom i900DZHK3 + Mirage ale neviem ako dalej. Vopred dik.

to 211 : da sa cez Grandprix flesnut rovno na i900DZHK3? Alebo musim spravit najprv downgrade na HH1 ako je to na http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-http-omnia-modaco-com/271641/pauls-complete-guide-to-upgrading-your-omnia-to-hh1-and-what-to-do-when-things-go-wrong/?
211 (19)|9.2.2009 11:48
podle mojech zkusenosti, na HK3 muzes flashovat z jakekoliv ROMky, pres jakykoliv flashovaci program (v pripade ze ti to nepise 'Incorrect Software Version'), jediny problem sem mel, ze neslo flashovat primo z HH na neasijske
Shennlon (73)|10.2.2009 17:48
Prave ze mi to vypisuje 'Incorrect Software Version'. A nepomaha ani zmenit na Singapore.Na tej stranke http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-http-omnia-modaco-com/271641/pauls-complete-guide-to-upgrading-your-omnia-to-hh1-and-what-to-do-when-things-go-wrong/
je krok 15.
15. In 'Step 2', click 'EBOOT+PDA+PHONE(+CSC)' and browse to the 'Code_i900XCHG5.img' you extracted from the HG5 archive (your application will then appear as shown in figure 2). Ked chcem spravit update na DZHK3 tak potrebujem iny img alebo nie?
kalcic (1)|11.2.2009 16:47
Mám stejný problém, se svou koupenou českou ROM BPHJ4/UHHJ3 neběží správně detekce zařízení v MapSource - instalace Garmin Mobile XT 5 pak není schopna přenést nahrané stopy (tracks) do PC. Rád bych zkusil novější, třeba ENG verzi ROM, ale pokaždé je to i při změně v preinstalaci "Incorect software version" Na německé Omnii běží Garmin XT 5 v pohodě.. some idea?
Vitezslav2 (226)|8.3.2009 16:38
Dá se někde najít návod na flashování ROM na Omnii?A nové ROM.Díky za pomoc.
Franky52 (186)|8.3.2009 21:28
Mrkni sem:

http://rapidshare.com/files/190133581/flesrom.rar
Shennlon (73)|9.3.2009 14:11
Skusal som flesovat na hk3(singapore). Zmenil som tel pomocou *12..... na singapore. Nech robim co robim, stale mi vypise cheksum failed. Skusal som ine rom a bud incorect software verzion alebo cheksum failed. Neviete niekto poradit?

kotiba (9)|13.4.2009 15:58
Zdravím.

Já zásadně používám anglické neoficiální verze firmware. V telefonu jsem nikdy nic nepřepínal a nikdy jsem neměl problém s přehráním nové verze.
Neměl jsem ani žádný problém s funkčností.

Firmware lze najít např. zde:
madfox (11)|9.5.2009 10:54
Zdravim všechny, prosím o pomoc, neustále a pořád se mi telefon restartuje, je to po nahrání nové poslední české ROM, naběhne to do okna kde se kalibruje display oběví se tam nějaké okno a telefon se restartuje a stále dokola a dokola, nevíte prosím co s tím.

Děkuji

Ještě pro upřesnění, při tom startu zazní uvodní znělka dvakrát, pak naběhne na okno kalibrace a restartuje se a znovu a znovu.
Franky52 (186)|9.5.2009 12:43
Vím, že ten opakovaný restart tam je. Po kalibraci by to však mělo přestat. Zkusil bych Omnii vypnout a zapnout. Nic jiného mne nenapadá - leda tak ještě zopakovat flešování.
madfox (11)|9.5.2009 13:03
Restart nepřestane, je stále dokola, zkoušel jsem snad vše co mě napadlo, jinou ROM, vše je to na nic, stále stejný :-(

[color=red]Tak už je to v pohodě :-) pomohla až ROM Khuanchai_Omnia_4-in-1_21500 a ještě k tomu se nesmělo zaškrtnout formátování, pokud se zaškrtlo tak to zlobí pořád stejně.

Díky všem za rady a kdyby s tím někdo měl problémy jako já, tak už aspoň víme jak na to :-)[/color]