Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Core Playeru 1.2.5 - problém - nejde přehrát .3gp

  1. #1

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    mam E-Ten V900 a Core Player 1.2.5 a nejde mi na něm přehrát .3gp které mam natočeno z tohoto PDA na Media Playeru normálně jde hláška je Chyba H.263: Tento typ H.263 videa neni podporován! moc prosim o radu jestli se stim dá něco dělat
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    12

    Nejsem odborník, ale hádal bych to na chybějící kodek. Měl by být na stránkách produktu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    asi to bude těmi kodeky a vám v Core Playeru 1.2.5 přehrávat 3gp videa? v asociaci souborů to je ale jestli vám jdou přehrát?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    12

    Používám starší free verzi pro Pocket PC (TCPMP 0.72) a díky kodekům spustím i Flash video (flv).
    Zkus to tady:
    http://www.coreplayer.com/
    A tady je TCPMP 0.72RC1:
    http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/
    Mám dojem že kodeky budou stejné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jurab
    Používám starší free verzi pro Pocket PC (TCPMP 0.72) a díky kodekům spustím i Flash video (flv).
    Zkus to tady:
    http://www.coreplayer.com/
    A tady je TCPMP 0.72RC1:
    http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/
    Mám dojem že kodeky budou stejné.
    TCPMP 0.72RC1 ani nišší verze na WM 6.1 nejde spustit naistalovat ano, prosimtě v jakym tvaru a kde najdu v TCPMP kodek na 3gp žebych to nakopíroval do Core Playeru ale musíš mi poradit kam do Core Playeru to mam dát?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    12

    Zkus to na uvedených odkazech, jinak Google a hledat.
    Abych nezapomněl:
    Zkusil jsi Core player přeinstalovat? Podle informací na stráce produktu, má tyto kodeky už přibalené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    přeinstaloval jsem několikrát, ty nevíš odkud a kam se ten kodek dává?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    12

    Nevím jak u Core Playeru, ale u TCPMP jsou jsou volně ložené ve složce programu. Předpokládám že je to stejné, a nebo u souboru exe najdeš podsložku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    kdepak koukal jsem a v Core Playeru jso jenom čtyří soubory a úplmě jiné než v TCPMP takže použít kodek 3gp z TCPMP nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    12

    Poslední možnost co mě napadá, existuje stolní verze Core playerru? (Já nevím!) U TCPMP ano a příslušenství je kompatibilní. Jinak hledej přehrávač jen pro 3GP.
    Možná nemám pravdu, jsem jen samouk, ale snažil jsem se. Dej vědět jak jsi uspěl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem se zpomalenim v Core Player
    Od orgasmic v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-12-2009, 13:23
  2. nejde mi The Core Pocket Media Player (TCPMP) 0.71
    Od swaczynad_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 14:40
  3. jak přehrát německou rom na anglickou?
    Od virus_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 15:26