10. brněnský sraz ce4you :: Brno, 7. prosinec 2008, U měděné pánve
D e s a t ý | b r n ě n s k ý | s r a z
Po rozhovoru s Pavlem Kozou( provozovatel Ce4You ) a se Zdeňkem Malinskym ( Administrátor webu ) Jsem dostal nabídku, že by se rádi zůčasnili mimořádného brněnského srazu. Dohodli jsme se předběžně na termínu neděle 7.prosince.
Pište, pokud bude zájem dám rezervaci a vše může proběhnout na standardním místě.
Pavel přislíbil návštěvu s novými modely PDA, MDA které většina zná jen s fotek
Poznáte administrátory tohoto webu osobně:-)
Takže dámy a pánové, potvrzujte prosím 100% účast a to tak, ze mi pošlete soukromou zprávu PeKro.
Na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených!
osazenstvo: (ti s hvězdičkou potvrdili účast na 100%)
pekro*, Pavel Koza*, osch, Kato*, kubisz*, Zivan*, lukschaMDA*, ŠamotZdeny*, AlešD*, PavelR*, P.St.*
11/10* - stanovuji limit na 25 lidi!!!
navrhnutý termín: (prosincová neděle 2008)
den: neděle 7.12. 2008
místo: Restaurace U měděné pánve (rezervace PeKro)
začátek: 15:00 h. (mohu ještě upravit)
EDIT 1: Zdeněk Malinský nedorazí
Po rozhovoru s Pavlem Kozou( provozovatel Ce4You ) a se Zdeňkem Malinskym ( Administrátor webu ) Jsem dostal nabídku, že by se rádi zůčasnili mimořádného brněnského srazu. Dohodli jsme se předběžně na termínu neděle 7.prosince.
Pište, pokud bude zájem dám rezervaci a vše může proběhnout na standardním místě.
Pavel přislíbil návštěvu s novými modely PDA, MDA které většina zná jen s fotek
Poznáte administrátory tohoto webu osobně:-)
Takže dámy a pánové, potvrzujte prosím 100% účast a to tak, ze mi pošlete soukromou zprávu PeKro.
Na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených!
osazenstvo: (ti s hvězdičkou potvrdili účast na 100%)
pekro*, Pavel Koza*, osch, Kato*, kubisz*, Zivan*, lukschaMDA*, ŠamotZdeny*, AlešD*, PavelR*, P.St.*
11/10* - stanovuji limit na 25 lidi!!!
navrhnutý termín: (prosincová neděle 2008)
den: neděle 7.12. 2008
místo: Restaurace U měděné pánve (rezervace PeKro)
začátek: 15:00 h. (mohu ještě upravit)
EDIT 1: Zdeněk Malinský nedorazí
Jestli dobře koukám do kalendáře je to neděle. Tak si mě napiš. Zatím bez hvězdičky, ale tu sem minule taky neměl a přišel jsem :D
Bude Touch HD Pavle?
Bude Touch HD Pavle?
Uz jsem mel strach, ze tak rychle utekly 3 mesice...
Kazdopadne 7.12. - no - neslibuju - precejenom dva dny pred tim chodi certi, tak nevim, jak dopadnu... :D
Napis za me a Osche jednu hvezdicku dohromady (a beztak dorazime oba :yes: )
Kazdopadne 7.12. - no - neslibuju - precejenom dva dny pred tim chodi certi, tak nevim, jak dopadnu... :D
Napis za me a Osche jednu hvezdicku dohromady (a beztak dorazime oba :yes: )
Kato. Jestli si byl celej rok hodnej, pak z čertů strach mít nemusíš. Taky kdo by se s tebou do toho pekla tahal, že?
P.S. A ne že zase po půl hodině zdrhneš za příslušenstvím. Radši ho vem sebou :D
P.S. A ne že zase po půl hodině zdrhneš za příslušenstvím. Radši ho vem sebou :D
Tak to me tam pripiste. Koza bude sedet na dvou zidlich, ze je tam 2x :)
EDIT Pekro: Opraveno díky za upozornění;)
EDIT Pekro: Opraveno díky za upozornění;)
Ultra-hyper-super admin :D se omlouvá, ale nedorazí. Psal jsem Pekrovi, že Pavel Koza dorazí 100% a já dle možností v práci. Jenže se bohužel trefil (stejně jako space_cowboy s blavským), když mám během 6 dnů 5 šichet a není s kým prohodit, protože naše inteligentní vedení v půli listopadu zjistilo, že se musí dovolené vybrat do konce roku a k tomu jeden kolega jde na operaci. Takže stejně jako v případě srazu v Bratislavě už raději nic neslibuji, ale na zahrádce se sedí přeci jen lepší na jaře a v létě, kdy lze sledovat při konzumaci jihoafrického piva z Plzně okolo chodící spoluobčanky. ;)
Pokud jde o zarizeni, tak se pokusim zajistit minimalne to same, co bylo v Praze. Krome Omnie, Xperie, V900, Diamonda a iPhona ale vsechno ostatni neni moje, takze to na 100% zatim slibit nemuzu.
link - tohle jsi ještě nečetl?
jojo, četl, ale pak me trochu zarazilo tohle:
[quote]...ale vsechno ostatni neni moje, takze to na 100% zatim slibit nemuzu...[/quote]
tak si to zkousim trochu "pojistit" :D
[quote]...ale vsechno ostatni neni moje, takze to na 100% zatim slibit nemuzu...[/quote]
tak si to zkousim trochu "pojistit" :D
Asi všichni shánějí dárky nebo pečou cukroví. Přitom na srazu uvidí několik možných dárků. :yes:
No nic, jejich chyba. Neuvidí nový iPod killer.
No nic, jejich chyba. Neuvidí nový iPod killer.
Pro účastníky nedělního srazu tu mám malou ochutnánku vesměs žhavých novinek, které budou k vidění a ozkoušení ;)
Jojda - to je v 15 - dohaje... ja myslel, ze v 5 :( Tak to teda tezce nestiham :dead:
Tak to se moc omlouvam... Budete tam jeste nekdo kolem te pate/seste? :oops:
Tak to se moc omlouvam... Budete tam jeste nekdo kolem te pate/seste? :oops:
Je tu vlákno nového srazu plánovaného na 4.2.2009
link
odkaz opraven - admin
link
odkaz opraven - admin