HTC Touch Pro (Vario IV) - Problémy se zvukem při hovoru
Ahoj! Vlastním přístroj HTC Touch Pro a mám problém! Stává se mi, že když zamknu klávesy a vypnu display krátkým stisknutím tlačítka pro vypínání přístroje a nějaký čas přístroj nepoužívám a např. po hodině si chci zavolat, tak mi po vytočení čísla přístroj pouze zavybruje (oznámí navázání hovoru) ale neslyším ve sluchátku nic a člověk na druhé straně je na tom stejně. Hovor mi akorát žere peníze ale nic neslyším. Poté musím Raphaela vypnout a zapnout abych se dovolal. Má někdo stejný problém? Předem děkuji za odpovědi.
Dobry den,
mel jsem naprosto shodny problem, jen se mi projevoval opacne - zvuk nejcasteji vypadaval, kdyz nekdo volal mne. Problem jsem nakonec resil temer 2 mesice, takze doufam, ze vam ted pomohu, abyste se netrapil jako ja:
pristroj jsem poslal do servisu, kde mi sdelili, ze je v poradku a vada se neprojevila (na "rozsahle testovani" potrebovali presne 1 den :sarcastic: ). Samozrejme se mi problem po navratu mobilu ze servisu projevil hned u druheho hovoru. Kontaktoval jsem prodejce, ti mi Raphaela poslali do servisu jeste jednou a hle, najednou se vada projevila.
Ovsem zaver je pro vas nevesely - vadu odstranila az vymena mainboardu, takze predpokladam, ze softwarove odstranitelna neni.
Doporucuji vam poslat telefon ihned do servisu a trvat na oprave, nenechte si namluvit, ze vam pomuze hard reset. Ten samozrejme vyzkousejte jako prvni, pokud nezabere, jste na tom jako ja...
mel jsem naprosto shodny problem, jen se mi projevoval opacne - zvuk nejcasteji vypadaval, kdyz nekdo volal mne. Problem jsem nakonec resil temer 2 mesice, takze doufam, ze vam ted pomohu, abyste se netrapil jako ja:
pristroj jsem poslal do servisu, kde mi sdelili, ze je v poradku a vada se neprojevila (na "rozsahle testovani" potrebovali presne 1 den :sarcastic: ). Samozrejme se mi problem po navratu mobilu ze servisu projevil hned u druheho hovoru. Kontaktoval jsem prodejce, ti mi Raphaela poslali do servisu jeste jednou a hle, najednou se vada projevila.
Ovsem zaver je pro vas nevesely - vadu odstranila az vymena mainboardu, takze predpokladam, ze softwarove odstranitelna neni.
Doporucuji vam poslat telefon ihned do servisu a trvat na oprave, nenechte si namluvit, ze vam pomuze hard reset. Ten samozrejme vyzkousejte jako prvni, pokud nezabere, jste na tom jako ja...
Problém při hovoru mám jen při BT připojení k HS systému v autě.
- přístroj se normálně spáruje
- při příchozím nebo odchozím hovoru slyším volajícího/volaného, ale on neslyší mne
- když přepnu hovor na telefon (handset) a zpět na hands-free, už se slyšíme
Předpokládám, že jde o nastavení BT spojení, ale nemohu najít příčinu.
- přístroj se normálně spáruje
- při příchozím nebo odchozím hovoru slyším volajícího/volaného, ale on neslyší mne
- když přepnu hovor na telefon (handset) a zpět na hands-free, už se slyšíme
Předpokládám, že jde o nastavení BT spojení, ale nemohu najít příčinu.