Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 57

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - HW klávesnice - diakritika přes tlačítka (CAB)

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Pokud není jako aktivní klávesnice zvolena Mobilnaut SYM, není chyba na straně této aplikace. Chybu hledejte v jiných aplikacích, které používají api pro zachytávání kláves a kterých rozhodně není málo - S2U2, různé klávesnice apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Me na Touch Pro jede hlasitost korektne i s Mobilnaut.Hledejte problem v dalsich tretich aplikacich.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    už tomu fakt nerozumím-jako defaultní klávesnici mobilnaut SYM zvoleno nemám-a ani nemůžu, v input metods mám jen Compact QWERTY,Full QWERTY,Keyboard a Phone keypad...a CAB byl instalován na čisté zařízení..konflikt je vyloučen...poradíte co teď?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    jestli to nebude tím, že se jedná o modifikace, kterou využívá jen HW klávesnice . Sice je vidět v Other inputs metod, ale po jejím vybrání žádná sw klávesnice nevyskočí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    grrr nevím jestli jsem natvrdlý já,nebo co..ale je mi jasné,že to je modifikace pro HW klávesnici...reagoval jsem na tohle : Pokud není jako aktivní klávesnice zvolena Mobilnaut SYM ...to se dá jako zvolit kde???když je možnost,že bych mohl mít problém v tom,že mám zvolenou tuhle klávesnici,tak proč ji nikde zvolit nemůžu???...a other input methods v nastavení nikde nemám....prosím o radu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    1) pokud není Mobilnaut SYM v seznamu input methods, byla pravděpodobně špatně provedena instalace.
    2) podle Vašeho podpisu se jedná o tzv. Cooked ROM, tudíž nemohu zaručit 100% funkčnost aplikace, ve Vašem případě záleží především na tom, jaké aplikace integroval do dané ROM ten, kdo jí vytvořil. Pokud není jako aktivní vstupní metoda zvolena Mobilnaut SYM, není žádným způsobem možné, že by způsobovala nefunkčnost tlačítka ovládání hlasitosti. Doporučuji Vám flashnout si oficiální ROM, s tou žádné problémy nejsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    zkoušel jsem i přeinstalovat, hlasitost stále zlobí, ale diakritika funguje...cooked ROM se zbavovat nebudu (základní rom od HTC jsou pro mě nepoužitelné)...i přesto děkuji za pomoc,nějak ty tlačítka překousnu,hlavně že můžu psát s diakritikou..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    kubicek123:


    ještě mě napadá, tím neduhem s tlačítky hlasitosti trpěla předchozí verze, ujisti se, že máš tu poslední
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    díky moc...tak se omlouvám bylo to starou verzí,měl jsem za to,že už tam mám tu novou...akorát musím manuálně přepínat..na šírku se mi nezapne automaticky..musím ji zapnout manuálně..a po otočení na výšku,ji musím zase deaktivovat,aby tlačítka hlasitosti fungovala korektně...s tím se dá něco dělat?.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    já ti nějak nerozumím ... jak aktivovat?

    1. stáhnul jsem si cab Mobilnaut_SYM
    2. nainstaloval jsem ho
    3. softreset
    4. nikde nic nepřepínám, nic nevybírám
    5. když vytáhnu HW klávesnici, tak normálně píšu, pomocí SYM mi rotují znaky s diakritikou (jako Na TyTNovi)
    6. když používám SW klávesnici, tak mi defaultně vyběhne ta Full QWERTY, podle potřeby si jí případně změním na jinou.

    žádnou Mobilnaut_SYM klávesnici nikde nevybírám, nenastavuji, prostě nic s ní kromě instalace nedělám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Presne tak,mobilnaut klavesnice se automaticky aktivuje jen vysunutim klavesnice,zasunuti klavesnice ji opet deaktivuje.Funguje to na vybornou.Bezproblemu na vsech verzich Proven ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    no me se po vysunuti neaktivovala..musel jsem ji vybrat manualne..po zasunuti jsem musel manualne zvolit jinou,aby hlasitost fungovala..... cim to bylo?..samozrejme jsem zapomnel na restart po instalaci..nyni vsechno funguje jak ma aktivuje/dekativuje se sama vysunutim/zasunutim klavesnice..takze dekuji za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    47

    Dnes jsem zkusi cvičně nainstalovat poslední verzi S2U2 (využívám z ní pouze celoobrazovkový dialer) a ono to již funguje!
    Jinými slovy-poslední verze S2U2 neblokuje funkci tlačítka pro ovládání hlasitosti a neblokuje funkci klávesnice mobilnaut sym)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    185

    Mám problém s T9. Ani SW ani HW klávesnice mi nenabízí slova. Ať to nastavuji, jak chci, stejně to nefunguje. Mám poslední ROM od Lantis, ale stejný problém jsem měl i na ofiko ROM. Používám Resco Keyboard. Už si s tím nevím rady. Před tím jsem měl Kaisera a tam to fungovalo bez problémů. Pokud víte, jak na to, prosím o radu a pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    185

    Takže se asi odpovědi nedočkám
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 119
    Poslední příspěvek: 22-11-2009, 17:24
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 23:37
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - Česká klávesnice
    Od Barracuda_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 12:43
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-10-2008, 21:28