HTC Tytn flashnutí oficiální ROM z SD karty
Zdravím,
potřeboval bych dát reklamovat svého téměř dva roky starého Tytna do servisu, takže potřebuji na něm oficiální ROM. Bohužel jeden z problémů zařízení je špatný USB port, tak bych raději flashoval z karty. Oficiální ROM jsem ale našel pouze v samorozbalovacím archívu, který obsahuje soubory:
Díky moc
potřeboval bych dát reklamovat svého téměř dva roky starého Tytna do servisu, takže potřebuji na něm oficiální ROM. Bohužel jeden z problémů zařízení je špatný USB port, tak bych raději flashoval z karty. Oficiální ROM jsem ale našel pouze v samorozbalovacím archívu, který obsahuje soubory:
- EnterBL.exe[/*]
- GetDeviceData.exe[/*]
- HTCUpdateNewRUU.ini[/*]
- RUU.dll[/*]
- RUU_Inside.exe[/*]
- RUUMainEntry.exe[/*]
- RUUUI.dll[/*]
- SPL.nbh[/*]
Díky moc
dle nazvu tipuji, ze se jedna pouze o SPL, pokud ten NBH soubor nemá víc jak 50MB tak to urcite ROM není
Aha tak ten soubor RUU_Inside je taky samospouštěcí archív. Když jsem ho rozbalil, tak už tam soubor RUU_signed.nbh v dostatečný velikosti je :)
Krom něj tam jsou soubory: EnterBootloader.exe, rapitool.exe, ROMUpdateUtility.exe, RUUGetInfo.exe, RUU.Resource.dll.
Myslíte, že ty ostatní soubory jsou jen nějaké pomůcky okolo a ten RUU_signed.nbh je vše co potřebuju k flashnutí z paměťový karty?
Možná se zdá, že se ptám jako úplná lama, ale cihel mám doma dost... ;-)
Krom něj tam jsou soubory: EnterBootloader.exe, rapitool.exe, ROMUpdateUtility.exe, RUUGetInfo.exe, RUU.Resource.dll.
Myslíte, že ty ostatní soubory jsou jen nějaké pomůcky okolo a ten RUU_signed.nbh je vše co potřebuju k flashnutí z paměťový karty?
Možná se zdá, že se ptám jako úplná lama, ale cihel mám doma dost... ;-)