Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: nové ROM pro Portégé G900

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Zdravím všechny (či spíše těch pár ) majitelů komunikátoru G900...

    K názvu threadu není co dodat, trochu mi přijde že tu něco takového chybí, třeba pro človeka, který není tolik zběhlý v angličtině, případně neví kde hledat a ztrácí tak možnost svou G900 flashnout, a že je to opravdu potřeba, pač s origo ROM je to líná, téměř nepoužitelná cihla:yes:

    Většinu ROMek co jsem měl v zařízení pochází ze zahr., dnes již zaniklého/převzatého serveru www.myg900.com, dnes pod taktovkou www.portegeclub.com
    --------------------------------------------------------------

    Nyní se objevila velmi kvalitní, a zatím nejrychlejší ROM co jsem na g900 viděl :-D Je dostupná ve verzi v Manillou 2D i bez, jsou to prostě šikulové:yes:

    G900 Wm6.1 C:20757 B:20757 WWE + Manila2D sinancetinkaya
    Xip 20757 ,Build 20757 (z Touch HD ROMky)
    Manila2D
    ArcSoft 5.0.43.51
    HTC EnlargeMenu
    HTC PhonePad VGA
    Live Messenger Mobile
    VModeSwitch+ ForceHiRes
    S2V
    MoBlue
    RemoteDesktopMobile
    SqlCeMobile

    Normal, Storage:34.86 mb ram:79 mb
    Manila, Storage:32 mb ram:58 mb

    ORIGO SITE ZDE


    Osobně využívám Manilla verzi spolu s programem SecondToday, namapovaným na contact klavesu, tam Pocket plus 4 a SBP Diary a naprostá dokonalost, vřele doporučuji :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    smazáno
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Gratulace Už stahuju, flashnu a jdu testovat

    Jen upozornuji že hned při prvním startu vyhodím defaultní IPM driver za ShKoderův
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Jinak první poznatky - Opera 9.5 funguje ( mam pocit ze v te predchozi beta mi to vyhodilo nejakou chybu ), nepodarilo ze mi tam hodit Shkoder ipm (mozna to chce jen lepsi import reg. - stacil jsem tam hodit jen nejakej strarej prg. , ale zas na druhou stranu se to tvarilo zue je vse ok, tak nevím), jinak i bez SHkoderu jede docela svizne (otazkou je co se bude dít az se tam toho nasype víc ) a všechna základní customizace co jsem provádel byla v poho...Dalsí vec, TouchFlo je deaktivované?(Myslím to integrované, nekdo psal ze je to soucasti buildu od 755 ci co) Tj, Nějak mi listování prstem nefunguje...

    PS To jiny DPI je zajimavy Jen je desný nezvyk mit zas mrňavá kontextová menu Tj, hned jsem tam hodil fingermenu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    Shkodera nějak musím ještě vyladit, mám to v TODO
    Scrolování a velké menu jsou schválně deaktivované, ale není problém je zapnout:
    menu: HKLM\System\GWE\Menu\PopFnt, Ht = "1000"
    Touch: HKCU\ControlPanel\Gestures\Touch, Disabled = "0"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Výborně Muj test s přehráváním přes A2DP dopadl na výbornou Skvělá práce, díky moc

    Jinak na nějaký jiný problém jsem zatim nenarazil, ty reg. tweaky pomohly, jen menu jsem nastavil na 1200, je to teď jak na HDčku

    Teď jsem do toho narouboval Manilu 2D, ale bohužel pokud není "zavařená" do ROMky, tak to vezme 25mb storage, čili tato varianta nepoužitelná

    Ale až se ti podaří udelat ten ShKoder a pokud tedy vydáš verzi s Manilou, aspoň u mě to bude ROMka "the BEST OF"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Tak, ShKoder už funguje

    Z nějakého důvodu se mi neimportoval .reg soubor., tj je potŘeba nahrád do Windows soubor pxa27x_ipm5.dll, pod Windows\startup\ soubor loadipm.exe a upravit registr HKLM\Drivers\buildin\ipm, zde string "DLL" a vepsat hodnotu "pxa27x_ipm5.dll"

    A pak jen holahej Xcpuscallar
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    dík, sem rád, že se ROMka líbí :-) ohledně TouchFLO, psal jsem SZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    totok
    Guest

    Zdravicko panove, na sve g900 mam stale ROM 20748, ale potykam se s takovymy bugy, ze premyslim o teto novince :yes: .
    Jak se po pul mesici chova ta ROM, vse ok, nebo mam ocekavat nejake upravy po flashovani ?

    Zdar a silu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Zdravim No jak se chová nevím, měl jsem ji v zařízení jen pár dní, ale behala v poho, pak jsem ve vrhnul do vlastní ROMky= je to WM 6.5b , ale beha vice nez dostatecne Jestli by te zaujala se podívej sem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    pokud by ti postačila moje WM6.1, tak počkej pár dní, jelikož vydám finální verzi, avšak pokud si fanoušek WM6.5, tak doporučuji Nesliho ROMku
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    AllmostOfficial 1.0 vydána, více zde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    10

    Zdravím. mám možnost koupit jednu tuhle toshibu, ale nejde z ničeho nic zapnout. Nemohlo by to být jen vadným fw? Případně mi poradte jak se dostat do nějakého servisního menu. Děkuji vám za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Není to třeba jen vybitou baterkou? Zkus soft reset, zda to naběhne.
    Za kolik to chceš/můžeš koupit?
    Nevím, zda jsou novější ROM výrazně lepší (a zda vůbec jsou novější ROM - ofic i neofic), ale s původní ROM to bylo "zadarmo drahý".:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    10

    otázka je, jak se dělá sw reset na toshibě... mám zkušenosti jen z mého htc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Toshiba Portége g900 - tipy, triky...
    Od gooorila v sekci Toshiba
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 04-04-2009, 21:01
  2. Má někdo "Toshiba Portege G910" ?
    Od Jarda Lukas v sekci Toshiba
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-07-2008, 21:03
  3. Toshiba Portege G910
    Od karlic_ce4you v sekci Toshiba
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 11:08
  4. Připravovaná a tajemná Toshiba Portégé G910/920
    Od Zdenek Malinsky v sekci Toshiba
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-04-2008, 20:29
  5. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-01-2008, 22:32