HTC Touch Prol (Vario IV) - nezobrazují se kontakty
Ahoj nevíte někdo v čem je zakopaný pes, když se mi v HTC nezobrazují kontakty když dám contact list? Po jeho otevření je složka prázdná, chybí dokonce i první položka-vložit nový kontakt. Fungují pouze při hledaní pomocí psaní sms zprávy nebo funkce telefonu. Problém je že při vyndání sim karty fungují bez problémů. Telefon je od O2 a po předchozích zkušenostech se raději ptám, protože je mi jasné, že na pobočcce O2 ho pošlou do Tábora a po 3 týdnech mi jej vrátí, že žádnou chybu nenalezli. A budu si muset opět udělat výlet na jih čech...:(( Díky Pavel
1. Zkontroluj zapnutí filtrů (stále by měla být vidět první položka "new")
2. Co to dělá při synchronizaci s Outlookem?
3. Udělej si zálohu v Outlooku, potom všechno smaž a synchronizuj znovu
4. Zkus PIM Backup
... poslední možnost je HR, ne servis (v tomto případě)
2. Co to dělá při synchronizaci s Outlookem?
3. Udělej si zálohu v Outlooku, potom všechno smaž a synchronizuj znovu
4. Zkus PIM Backup
... poslední možnost je HR, ne servis (v tomto případě)
Kontakty jsou poněkud překombinované, jejich správa má sice logiku, ale pro běžného uživatele možná až přílišnou.:)
Při zadávání účastníka akce v kalendáři se zobrazí jen kontakty s e-mailem, neboť se předpokládá, že se dotyčnému pošle oznámení o schůzce. Pokud si chce někdo doplnit do události osobu pouze s telefonním číslem, má smůlu.
Při ukládání nového telefonního čísla po hovoru to vypadá, jako by se kontakt ukládal na SIM - nabídne se jen číslo volání, ostatní detaily nikoli. Ve skutečnosti se kontakt ukládá do zařízení a k ostatním položkám je přístup až druhotně při jeho úpravě. Systém předpkládá, že uživatel po uskutečněném volání spěchá a nechce doplnit k novému kontaktu další informace.:sarcastic:
Při zadávání účastníka akce v kalendáři se zobrazí jen kontakty s e-mailem, neboť se předpokládá, že se dotyčnému pošle oznámení o schůzce. Pokud si chce někdo doplnit do události osobu pouze s telefonním číslem, má smůlu.
Při ukládání nového telefonního čísla po hovoru to vypadá, jako by se kontakt ukládal na SIM - nabídne se jen číslo volání, ostatní detaily nikoli. Ve skutečnosti se kontakt ukládá do zařízení a k ostatním položkám je přístup až druhotně při jeho úpravě. Systém předpkládá, že uživatel po uskutečněném volání spěchá a nechce doplnit k novému kontaktu další informace.:sarcastic: