Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ipaq5550 nenalezena IP

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    3

    Mám problém s ipaq5550, operační systém PocketPC2003 Premium. Snažím se přes Wi-Fi připojit do sítě. Toto proběhne bez problémů. Ale za boha mi nejde PINGnout jiné zařízení, ani se ze sítě nedostanu na IPAQ. IP adresu jsem nastavil, už týden to zkouším a nic. Prostě mě to ignoruje. Neví někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Pomocí vxUtil si zjisti nastavení IP (IP adresa, DNS apod.), jakou doopravdy systém nyní používá a napiš ho sem. Něco s tím provedeme
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...jen pro upresneni, vxUtil rostou tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    3

    Ten vxUtil je dobrý prográmek z něho se právě snažím pinkat ven. U karty iPAQ USB Wireless Adapter PI Address: 130.171.224.99 Maska:255.255.255.0 brána 0.0.0.0 Tuto adresu asi používá, mám nainstalovaný IPtoday a ten mi pěkně ukazuje přes kterou adresu (ze kterého zařízení) se zrovna snaží komunikovat. Dík za naději klidného spaní
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No to bude asi ono, IP adresa 130.171.224.99 mi prijde dost divna... To konfigurujete rucne? A i kdyby byla OK, tak bez vychozi brany se nepodivate nikam jinam, nez po lokalni siti
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    No to bude asi ono, IP adresa 130.171.224.99 mi prijde dost divna... To konfigurujete rucne? A i kdyby byla OK, tak bez vychozi brany se nepodivate nikam jinam, nez po lokalni siti
    Jak říkáš...
    To asi není to pravé ořechové nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    3

    No IP je určitě dobře. Připojuji se do segmentu firemní sítě (je to u nás tak 200 PC v LAN) , nemám problém připojit Wi-Fi kartu třeba z PC do sítě. Tudy cesta nevede. Když chci použít bránu tak ji musím pinknout. Tento problém mám i při Ad-Hoc kde žádná brána neni. Teda myslím. Ale dík za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Jaka je IP te brany, na kterou se snazite PINGnout?
    2. Neodpovedel jste, jestli si tu IP zadavate rucne, nebo mate DHCP?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ipaq5550 jak z nemecka verze do anglicke?
    Od krystof5570 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-09-2005, 22:56