AXIM DELL X51V poslední ofiko verze systému
Dobrý den, mám možnost koupit tento model Axim X51V kde je OS Win mobile 6.1 chci se zeptat firma DELL oficiálně vydala jaký poslední upgrade systému pro toto zařízení? Děkuji za veškeré informace.
Dell mel rom WM6 clasic,ale ne profi.Na xdadev najdes ruzne rom,ale myslim ,ze to sou staale jen clasic.Nektere jdou zmenit na ptofi pres mortscript a sou v Romce.Jinak nenejdes,mozna,orig WM6.Mam Lenysh a Football z htcgeeks nebo aximsite.
Pokud vím, Dell nikdy oficiálně WM6 na X51v nevydal, poslední oficiální ROM je 5.0.
P.S.: Koumesi, podívej se na původní dotaz, na svoji odpověď, a zkus přemýšlet...
P.S.: Koumesi, podívej se na původní dotaz, na svoji odpověď, a zkus přemýšlet...
Děkuji jedná se tedy o WM 5.0? Mě se právě taky zdá že jsou to jen WM 5.0 pač WM6.0 a výše jsou pouze x-developer verze a to nejsou ofiko. Děkuji za pomoc .-)
Je to možné,že sem se špatně podíval,mám už několikrát přeflešnuto,ale byla tam původně A03.Nevim už jistě,zda WM5 nebo WM6 classic :oops: .
Původně tam fakt bylo WM5 A03, poslední oficiálně vydaná verze byla WM5 A12 ;) .