Telefonování a SMSkování přez PC
Zdravím
Tak jsem do své cihly vložil i SIMkartu, nastavil PC jako handsfree, ale pro dokonalost bych ještě potřeboval umět na počítači vytáčet a přijímat hovory, případně i číst a psát SMS.
Vše samozřejmě bez jediného sáhnutí na PDA. :)
Nevíte jak bych toho docílil ?
Díky moc
Tak jsem do své cihly vložil i SIMkartu, nastavil PC jako handsfree, ale pro dokonalost bych ještě potřeboval umět na počítači vytáčet a přijímat hovory, případně i číst a psát SMS.
Vše samozřejmě bez jediného sáhnutí na PDA. :)
Nevíte jak bych toho docílil ?
Díky moc
Zkusil bych treba aplikaci MyMobiler http://www.mymobiler.com/
Je to pro ovladani PDAcka z PC (na PC mas v podstate display PDAcka a delas si na nem co potrebujes.
Je to pro ovladani PDAcka z PC (na PC mas v podstate display PDAcka a delas si na nem co potrebujes.
Dík, ten znám a používám.
Ale stejně si myslím že to není úplně nejlepší řešení.
Chtělo by to něco jako skype akorád aby to spolupracovalo s PDA :-)
Našel jsem že je něco na SMS do outlooku, ale když jsem to kdysi testoval tak to bylo tuším placené, navíc už ani nevím jak se to jmenovalo, ale kdyby to fungovalo tak bych to koupil.
Ale stejně si myslím že to není úplně nejlepší řešení.
Chtělo by to něco jako skype akorád aby to spolupracovalo s PDA :-)
Našel jsem že je něco na SMS do outlooku, ale když jsem to kdysi testoval tak to bylo tuším placené, navíc už ani nevím jak se to jmenovalo, ale kdyby to fungovalo tak bych to koupil.
Nejspíš se jednalo o Jeyo Mobile Extender
Jojo, toto jsem myslel.
Ještě o tom popřemýšlým, ale stejně si myslím že to by to měl vyřešit sámMicrosoft. Nějaká implementace do Outlooku je sice pěkná ale není dokonalá no ...
No nedá se nic dělat no ....
Ještě o tom popřemýšlým, ale stejně si myslím že to by to měl vyřešit sámMicrosoft. Nějaká implementace do Outlooku je sice pěkná ale není dokonalá no ...
No nedá se nic dělat no ....