Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC Touch Diamond - problém - po 12 hodinách stand-by nelze zapnout

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Potřeboval bych poradit.Mám problém s probuzením u Diamonda.Když spí déle jak cca 12 h,tak nejde probudit a musím ho restartovat.Nemáte někdo podobnou zkušenost?Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Stávalo se mi to taky s rom 1.37 , ted mam nejnovejsi a uz se mi to nestava. Parkrat jsem kvuli tomu zaspal do prace
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    No já mám taky rom 1.37.Ale jinak s ní nemám problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Tak si tam dej nejnovejsi officialni rom a mas po problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Ale to bych ztratil všechna data co tam do teď mám né?Do toho by se mi nechtělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Zalohuj si je!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Pro zálohu dat můžeš použít třeba SPB Backup. Několik prvních záloh (nevím přesně jestli 3 nebo víc) jsou možné udělat i bez registrace. Když uděláš plnou zálohu tak pak klidně můžeš HR nebo flashnout a potom vše v klidu obnovíš. Problém by mohl nastat s jinou rom. V tomto případě doporučuji obnovit jen možnost Emails popřípadě něco z My Documents, schůzky, kontakty a ostatní se ti jistě po synchronizaci s pc znovu nahrají .
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Diamond nelze zapnout
    Od matejcz v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-06-2009, 17:43
  2. HTC Touch Diamond - Jak zapnout GPS?
    Od Ketty B. v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 18:19
  3. HTC Touch Diamond (Compact III) - Nejde zapnout BT
    Od blackman_82_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-12-2008, 11:03
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:34
  5. HTC Vario - problém - nenabíjí se, nelze zapnout
    Od lukysy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 13:10