HTC TouchFLO 3D - kompletní kolekce - grafika, skiny atp.
Pravděpodobně jste na tuto věc již narazili, ale hodí se upozornit i ostatní. Aplikace TouchFLO 3D, kterou do svých zařízení přidává HTC, je nějaký ten pátek prolomena a pod taktovkou HTC komunity XDA-Developers.com probíhá pilný vývoj všelijakých vychytávek, grafiky atp. Místo na které bych vás rád upozornil je snaha o centralizaci různých fragmentů v podobě nezávislých vláken. Švédský kolega NisseDILLIGAF tak udělal obří kus práce a udělal takový rozcestník pro TouchFLO 3D. Zde najdete opravdu většinu, co je dnes pro tento nástroj k mání. Užívejte!
XDA-Developers.com - Customizing TF3D - The Collection!
XDA-Developers.com - Customizing TF3D - The Collection!
Nedal jsi hledání ani pár minutu co jsem Ti dal tento odkaz - mě stačilo se podívat na odkazovanou stránku a během 3 minut jsem našel třeba "TF3D Portrait AND Landscape ICON Theme. Tohle je přístup nových uživatelů, kteří přehazují svojí práci na ostatní, tak nečekej příliš trpělivosti od ostatních.
Ono toho pro landscape obecně moc není, protože tolik lidi neláká a nepoužívá se tolik - je ještě jeden skin na XD, který jsem někde zahlédl, ale také bych ho už nenašel.
zdravím všechny.
Mám asi týden touch pro a na xda jsem si našel tema na tuchflo 3d podle navodu jsem vše nahrál a funguje to.
Jen mne trápí nastaveni pozadí protože na xda ho dodaly jen jako obrázek a nevím jak ho dostat jako pozadí.
pokud možno lama návod. díky všem
Mám asi týden touch pro a na xda jsem si našel tema na tuchflo 3d podle navodu jsem vše nahrál a funguje to.
Jen mne trápí nastaveni pozadí protože na xda ho dodaly jen jako obrázek a nevím jak ho dostat jako pozadí.
pokud možno lama návod. díky všem
Pozadí se dá měnit normálně v záložce TouchFLO 3D Settings, kde je Wallpaper! Na XDA, dokonce i zde lze najít vlákno s modifikací, která dodá pozadí na každou stránku TouchFLO.
Jde mi právĕ o tu zmĕnu na všechny záložky.
pozadí se mi mĕní jen na první obrazovce a ja bych ho chtĕl pod celé tochflo.
na xda jsem návod našel stahnul jsem si manila editor,
ale ten manila obrazek se mi nechce otevrit abych ho upravil angličtinu moc nezvládám a tady na fóru jsem vlákno o téhle upravĕ nenašel.
pozadí se mi mĕní jen na první obrazovce a ja bych ho chtĕl pod celé tochflo.
na xda jsem návod našel stahnul jsem si manila editor,
ale ten manila obrazek se mi nechce otevrit abych ho upravil angličtinu moc nezvládám a tady na fóru jsem vlákno o téhle upravĕ nenašel.