Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: iPaq 6515 - problém- po hard resetu (HR) nenabíhá

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    8

    Zdravím mám velkem problé a to ten že po resetu zařízení nabíhalo vše v pohodě kalibrace display ,následovné STYLUS a pak nějaké POP-UP MENUS a tam se se zasekl PDA NERÁGUJE A NEVÍM CO DÁL něnajde se tu někdo kdo měl stejní prblém a dokáže mi poradit????prosím moc

    obrázky co to dělá :

    http://ges.rajce.idnes.cz/hp_ipaq_6515/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Jaj

    No, v prve rade, pokud jsi tak neucinil,proved znovu Hard reset, pokud to nepomuze, hlashni znovu do zarizeni ROM, nemusi byt puvodni, snad najdes nekde na stranach HP, pripadne neofiko na xda ci tak nekde...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    8

    znovu jsem hard reset udělal a pořás stejné!
    jak to mám přeinstalovat nebo co tam nahrát moc se v tom zatím neorientuju tak kdyby jsi byl tak hodný a napsal mi jak to mm udělat a co tak nainstalova ATD. dík moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    No, staci hledat, ze, ale co

    Flashnuti ROM - to jest postup pri kterem se do zarizeni nahraje novy obraz operacniho systemu...

    Jednotlivy postup pro 6515 tu psat nebudu, neni to tak slozite, nasel jsem ti link TADY
    , Je to z ofiko stranek, je tam jak na to a ROM ke stazeni (jedna se ovsem o WM2003 SE, ofiko WM5 na to nebyly, to je pak nutno poohlednout se jinde), je to teda v anglictine
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    8

    tak problém je vyřešen našel jsem to zde na fóru jinak vám moc děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    7

    Prosim ta napis mi postup ako si to vyriesil mam ten isty problem .... budem ti velmi vdacny...

    .. a este nieco mne sa tam zobrazuje nieco ako bootloader... teda myslim ye to tak je... ak viete niekto poradit prosim napiste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    8

    tak tady máš ten návod jak to udělat zatím se měj

    http://www.ce4you.cz/support/detail.asp?a=234
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    7

    uff ale ja mam uplne iny problem som to zle popisal... ja spravim tu kalibraciu a po nej to zamrzne a nabehne boot screen ... resp logo HP nad ktorym je napis serial ....neviete niekto co stym??
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP iPAQ 6515 - problém - nejde zapnout
    Od radkope v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-10-2008, 01:17
  2. Problém se startem Qteku 9100 po hard resetu
    Od Igracek2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-04-2008, 17:34
  3. iPAQ 6515 - problém se zvukem
    Od Suja v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 14:18
  4. Problem s lokalizaci pri obnoveni po hard resetu
    Od cubas_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-07-2005, 18:20
  5. Wisbar - nenabiha po soft resetu
    Od bramborka v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 09:44