Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Problém se samovolným restartováním přístroje

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    2

    Mám neustálý problém se samovolným restartováním přístroje... někdy se to stane jednou za den a někdy pětkrát :dead: co jsem vypozoroval, tak se to většinou stane při psaní sms.

    neřešil někdo podobný problém? Jsem začínající uživatel přístrojů HTC, tak nevím zatím kam šáhnout, nebo co udělat... ops:

    budu strašně rád za každou dobrou radu, protože dnes už mě málem ruply nervy a telefon měl letecký den

    ps. jak v přístroji zjistím verzi ROM? A jak složité je pro běžného uživatele ROM přehrát? Případně je někde nějaký návod?

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    Najskor by si mal uviest aky typ mas(kaiser, diamond,...), typ romky je uvedeny v settings/system/device information.

    Dalej som zvedavy ci mas oficialnu alebo custom romku.

    Problem s restartovanim moze byt sposobeny nekompatibilitou niektoreho nainstalovaneho programu, takze mozes uviest ake programy a aplikacie mas nainstalovane.

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    To mikulec

    Lepe se koukej, GiGo psal do sekce fora o HTC Diamond A dale prosim nepouzivej citace posledniho prispevku ..


    TO GiGo
    By tenou udelal bych nejakou komplet zalohu, pr. SBP Backup, a pak bych udelal Hard reset(tj. tovarni nastaveni, kvuli vylouceni kolize programu), pokud to bude zlobit i pak, tj. se vsim cistym, uvazoval bych o flashi/reklamaci, neb zas tak obvykle to neni, vestinou kdyz je nejaky SW konflikt, PDA se jen zasekne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    2

    dělá mi to od prvního dne, kdy jsem si tel přinesl... jediné co jsem zatím stihl je udělání pár fotek, zkopírování tel. seznamu a nahrát navigaci...

    už jsem byl odhodlaný přehrát si ROM za aktuální z htc.com...už jsem si ji i stáhl, ale nakonec jsem si to netroufl. Nejsem úplný neznaboh, ale... Není třebas někde postup? případně nastavuje se tam něco manuálně? Na reklamaci se mi ho moc dávat nechce, protože potřebuju vešketé kontakty a chtěli mi půjčit nějakou totální sračku, do které bych ani nic nenahrál :?

    respektive základní otázka zní...je vůbec pravděpodobné, že by přehrání ROM pomohlo? Mám 1.3xxx
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Hmmm, to neni dobre ( Nevim, osobne Diamond nemam, tj. chtelo by to nazor nejakeho Diamondisty, ale spise se priklanim k tomu, ze se jedna o nejaky Hardwarovy bug..
    ..K prehrani ROM, samozrejme urcity postup se dodrzet musi, pokud si clovek nechce udelat drahe tezitko, postup najdes zde na tomto serveru v Diamond sekci..Na druhou stranu pokud je to problem ROM, tak v servisu neudelaji nic jineho nez ze ji prehraji, ovsem pokud za to muze opravdu HW, nerad bych videl co by se stalo, kdyby se Diamond rozhodl resetnout behem Flashe...

    Ja bych to soupl do servisu a pokusil bych se s nimi domluvit, zda by tam nemeli aspon Vario ci nejaky stary Compact, proste neco , co se syncne s Outlookem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    Ak stahujes z HTC.com oficialnu romku tak tam nie je ziadny problem..uz si to presne nepamatam(ale je tam pisany navod po anglicky) myslim ze staci pripojit mobil cez activ sync k pocitacu a mat nabitu bateriu na viac ako 50 % a uz iba spustit ten . exe subor co si stiahol zo stranky a a potvrdit par okien a vsetko to spravi samo.. len nesmies vypnut pc alebo odpojit mobil
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    TO marty22

    Hochu vidis to trochu jak hurvinek valku, nevidim duvod proc by to melo byt u Diamondu jinak, Pokud ma zarizeni brandovane od T-mo ci Kysliku, videl bych to na nejake uspl, jinak cihla..:?:


    EDIT: U flashe radsi 4x mer a pak rez
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    není třeba zbytečně strašit. Pokud je problém v spl, flash vůbec neproběhne, bricknutí je zcela nepravděpodobné. U instalace uspl je třeba uvážit ztrátu záruky a rovněž klopotný postup s návratem origo spl v případě reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    TO Nesli
    prave preto som tam napisal ze ak to stahuje z htc.com lebo tam ak chces stiahnut romku tak si vyberes model a potom este musis napisat seriove cislo telefonu a ak by to nesedelo na jeho model tak mu to ani nedovoli stiahnut..a dokonca na htc.com je aj osobitna verzia romky pre tmobile
    a myslim ze ten navod som zhrnul celkom dobre..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Citace Původně odesláno od JecminekMaselnik
    Pokud je problém v spl, flash vůbec neproběhne, bricknutí je zcela nepravděpodobné. U instalace uspl je třeba uvážit ztrátu záruky a rovněž klopotný postup s návratem origo spl v případě reklamace.
    No, uz jsem par takhle znoumanych PDA videl, jinak bych to nepsal, vetsinou byl jeste nastesti zpusob jak vse vratit zpet, obcas vsak nikoliv.A o uspl bych nemluvil jako o instalaci (myslim tim jen uspl, nikoliv hard-spl ,full CID unlock ci neco podobneho), je to jen jakysi override spl co se nahrava do RAM, jednorazovy a dovoli flashnout lib. rom, tj. zaruky by se to dotknout nemelo -pokud se pletu, cos si nemyslim, tak me opravte
    Otaykou ovsem zustava zda tento problem flash vyresi, osobne myslim ze asi ne, bohuzel( Chtelo by to nekoho s Diamondem, zda o tomto chovani neco vi...

    TO marty22

    Pokud to maji az tak Salamounsky resene, tak to je OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    já diamonda mám a žádnými samovolnými restarty netrpí a ani nikdy netrpěl. Je ovšem pravda, že původní romka se v něm příliš dlouho neohřála. Podle mého názoru naopak flash může tento problém s vysokou pravděpodobností vyřešit. Alespoň takovou zkušenost s předchozími zařízeními (wizard, tytn) mám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od Nesli
    To mikulec

    Lepe se koukej, GiGo psal do sekce fora o HTC Diamond A dale prosim nepouzivej citace posledniho prispevku ..


    TO GiGo
    By tenou udelal bych nejakou komplet zalohu, pr. SBP Backup, a pak bych udelal Hard reset(tj. tovarni nastaveni, kvuli vylouceni kolize programu), pokud to bude zlobit i pak, tj. se vsim cistym, uvazoval bych o flashi/reklamaci, neb zas tak obvykle to neni, vestinou kdyz je nejaky SW konflikt, PDA se jen zasekne...
    Pokial si dobre cital ty, tak si urcite videl, ze tych otazok som tam dal viac(to, ze je to v diamond sekcii som si popravde nevsimol, takze pardon).

    PS: Myslim, ze ak spravis uplny backup je dost mozne, ze tym zalohujes aj dany problem, takze tvoj postup by trocha stratil zmysel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    8

    To marty22
    Mám brandovanou verzi Diamonda od t-mobile a na HTC.com jsem žádnou ROM nenašel. Po zadání mého SN mi to napíše, že mám smůlu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    ospravedlnujem sa..sa mi zdalo ze som to tam v minulosti videl ale teraz som si pozrel tu stranku pozornejsie a je tam nieco ze pre TMN only a ja som si myslel ze je to pre tmobile a ono to je asi nieco ine
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Citace Původně odesláno od mikulec
    Pokial si dobre cital ty, tak si urcite videl, ze tych otazok som tam dal viac(to, ze je to v diamond sekcii som si popravde nevsimol, takze pardon).

    PS: Myslim, ze ak spravis uplny backup je dost mozne, ze tym zalohujes aj dany problem, takze tvoj postup by trocha stratil zmysel.
    Bys jsem spatne pochopen, nemyslel jsem ze by po HR spustil backup zpet, to je samozrejme blbost, to byla jen zaloha PIM, do te doby pracovat s cistym zarizenim, jestli se problem objevi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MDA Compact - problém se samovolným vypínáním
    Od Rhox_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 12:47
  2. Máte problém se zaplněnou pamětí přístroje?
    Od hujer_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-03-2007, 11:41
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-02-2007, 18:00