Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: iPAQ 6915 - problém - SDHC a WM5

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Dobrý den,

    měl bych dotaz který se týká provozu SDHC karet na zařízení HP IPAQ 6915 s WM5 nikoliv s WM6-6.1 (neoficiální rom). Mám kartu Kingston SDHC Class 6 její kapacita je 4GB. Problém spočívá že nejprve pro zprovoznění sdhc karty je potřeba nainstalovat SDHC driver (např. HTC Driver). Zařízení kartu vidí bezproblému data lze číst, ale jakmile se zažízení hybernuje nebo se cca 1-2 min. nepracuje s kartou začnou nastávat problémy. Buďto to napíše "Chyba 13 změna adresáře" nebo vám to otevře danou složku ale je prázdná. Po vyjmutí karty ze zařízení a jejím opětovným vložením vše zase po nějakou chvíly funguje. Proto se ptám všech uživatelů tohoto či jemu podobnému zeřízení kteří měli tento problém či se sním setkali jestli ví jak tento nešvar odstranit či ne. Děkuji Martin K.

    Tak jsem zkusil menší hokus pokus se zařízením jestli to výjde nebo ne.: (Přes RegeditSTG)

    Jsem přidal do HKLM/Drivers/SDCARD/ClientDrivers/Class/SDMemory_Class/

    zde jsem přidal DWORD "DisablePowerManagement" nejdříve s hodnotou 0

    bohužel ovšem ani toto nepomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Prosím o jakoukoliv radu to opravdu nikdo nemá ani tušení co se stím dá dělat? Zkoušel jsem různé verze SDHC driverů, ale v podstatě mi příjde že jsou to jedny a ty samé exporty HTC ovladačů. Nevěděl by někdo čím to může být? Nesetkal se stím někdo na jiném zařízení s WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    No, hochu, mozna mam dobrou zpravu To same mi delala Toshiba g900, nez na ni nadsenci udelali drivery...

    Je tam nejaky problem s napojenim na sbernici ci co, a proto klasicke drivery nefungovaly...

    No snad ti to zabere taky, jukni do prilohy, ale predtim udelej radsi zalohu a pro jistotu to hod nejdrive do zarizemi po HR, abys videl zda to funguje tak jak ma a nemlati se to s jinymi drivery co jsi tam drive instaloval
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Děkuji děkuji mnohokrát že se někdo ozval konečně :-) Mockrát děkuji :-) Jdu to zkusit jestli to pomůže a pokud ano hned dám vědět jak jsem dopadl :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Neni za co Drzim palecky:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    To je ale asi pro WM 6.0 nebo 6.1 ne? Myslíš že na WM5 to je cajk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Tak stímhle souborem my to nevidí vůbec kartu :'( jako kdyby tam žádná v zařízení nebyla :'( i po HR
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    No, po HR by ji to urcite videt melo, tedy pokud byl HR provede spravne...
    Proc jsou vlastne na tom Ipaqu 5ky?VIm ze je to uz starci zarizeni, ale nejaci nadsenci ci ofiko se nerozhodli pro to s tim neco udelat?

    PS Tak zkus tento
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Pokud ani ten neuspeje zkus tento, s tim se povedno rozchodit SDHC na 6945...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Okey jdu to zkusit, nějaké verze noefiko 6.0 a 6.1 existují ale já kvůli záruce nechci měnit OS a pak ty WM5 mi vyhovují nemám snima žádný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Ahoj tak jsem zkusil tento ovladač.: "sdhc_ipaq_GBwL" a bohužel dělá to úplně jedno a to samé, jinak když jsem ho odinstalovával všiml jsem si že se to hlásí jako HTC SDHC driver a vypadá že to bude ten samý co už mám. :// Jdu zkusit ten druhý
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Ahooooooj tak mám asi hodně skvělou zprávu :-) :-) :-) S ovladačem "SDHC_DRIVERS_FOR_C550_AND_N560_BY_GreateVK_AND_Fr eePK_uob1" vypadá že to zařízení funguje s tímto ovladačem. V PocketMechanic to funguje naprosto skvěle, prošly všechny testy i ručně jsem prošel kartu složku po složce otrocky a vše se korektně zobrazilo žádné chybové hlášky, nechal jsem i pár minut zařízení ladem jestli to nebude zlobit a zatím nic, tak se ozvu večer jestli to je furt ready nebo ne. Ale zatím to vypadá moc dobře :-):yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Tak bohužel :'( teď jsem zkusil namátkvě se dostat do nějakého adresáře a už to zase hlásí chybu :'( "1392 změna adresáře" takže ani poslední SDHC driver nefunguje :///
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Hmm Emile, to je nemile

    No, k veceru budu mit chvilku cas, tak to jeste zkusim trosku pohledat, jinak bych asi ale zautazoval o updatu OS, o zaruku bych se nebal, puvodni ROM by mela jit vratit, tedy radsi se predem podivej zda ji maji na strankach HP....


    No Uvidime....:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Pripadne sehnat nejaky sotf ktery by po probuzeni zazireni systemove odpojil a znovu pripojil SD...Jen o nicem takovem nevim.... Zkus, pokud mas ted cas, jeste projit offiko forum na HP strankach, jestli tam neni nejake reseni ci alternativa...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iPAQ 6915 - problém s Google Sync
    Od zdenek_ce4you v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-05-2009, 14:47
  2. hp ipaq 6915
    Od beruška_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 13:07
  3. ipaq 6915 jazyk
    Od sturko1 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-11-2007, 23:34
  4. HP iPAQ hw 6915
    Od Jaffy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 10:29