Zdravím, mám fatální problém s indikací baterie... stále je seklá na 95% a KS20tka se po fyzickém vybití bez varování vypne... :(( někdo to někde řešil reinstalací... ale to se mi moc nechce... PS: nepomohl ani dvojnásobný HARDreset
Edit: úpravou registrů jsem dospěl k závěru že mám vadnou knihovnu baterie battdrvr.dll proto prosím kohokolv kdo vlastní LG KS20 a byl by ochoten mi tuto knihovnu extrahovat a poslat...
Edit: úpravou registrů jsem dospěl k závěru že mám vadnou knihovnu baterie battdrvr.dll proto prosím kohokolv kdo vlastní LG KS20 a byl by ochoten mi tuto knihovnu extrahovat a poslat...
ahoj ja ti asi neporadim ale pridam sa k tvojmu problemu...moja baterka stale ukazuje 100%..takze ak niekto vie aako to vyriesit budem velmi rad...dakujem
Může jít také o battery.dll a nebo phcanoverbmp.dll (má na starosti ikonu ukazatele). Bohužel se obávám, že tuto knihovnu nelze jen tak nahradit, protože její zavedení a alokace probíhá ještě před spuštěním GUI pro uživatele. Vím, že jsem s tím měl problém na TyTN a pomohla jiná ROM, resp. pomohlo dekompilovat ROM a tento soubor vyměnit přímo ve zdroji. Zkus ale štěstí s náhradou ve /Windows, třeba to opravdu půjde.
Moje doporučení je nahrát jinou ROM, jestli to u tohoto přístroje lze... pokud ne, tak je to jednoznačně na reklamaci, protože toto už je funkční závada.
Moje doporučení je nahrát jinou ROM, jestli to u tohoto přístroje lze... pokud ne, tak je to jednoznačně na reklamaci, protože toto už je funkční závada.