Správa kontaktů bez Outlooku
Zdar
Místo outlook office používám thunderbird. Nevíte o nějakém doplňku, který by umožnil správu kontaktů s PPC tak, ať s nimi mohu pracovat na notebooku? Díky za tipy.
Místo outlook office používám thunderbird. Nevíte o nějakém doplňku, který by umožnil správu kontaktů s PPC tak, ať s nimi mohu pracovat na notebooku? Díky za tipy.
Birdie Sync (stojí 20 ojro) nebo třeba free Fich Sync, Thunderbird Contacts Export. Osobně jsem to nezkoušel, ale už se to několikrát probíralo. Zkus si projít sekci +Komunikace a synchronizace.
Birdie Sync jsem právě zkoušel, to je nástroj na kompletní synchronizaci emailů, kontaktů a podobně. Jedná se ale o placenou službu a jak jsem psal v jiném přízpěvku, já jsem strašně lakomý a protože se již několik let snažím software nekrást, primárně hledám free alternativu. Pak otestuji, zda mi drobné ústupky stojí za 600,- korun, které bych dal za placený SW a nákup SW je až poslední místo této pyramidy :o). A protože já chci pracovat pouze s kontakty, ostatní funkce BirdieSyncu nechci a nepotřebuji, připadá mi to značně neefektivní :o). Ten druhý soft se kouknu a otestuji. Díky za tip.
P.S. Takže jsem to asi dal do špatné sekce. Nějak se v tom novém členění zamotávám. Jestli si toho všimne admin, může prosím téma přesunout do správného? Děkuji
P.S. Takže jsem to asi dal do špatné sekce. Nějak se v tom novém členění zamotávám. Jestli si toho všimne admin, může prosím téma přesunout do správného? Děkuji
Můžeš zkusit třeba exchange server. Jeden free je například zde.