RSS čtečka + synchronizace
Na svém PDA mám nainstalovanou čtečku pRSSreader, na stolním počítači mám FeedReader. Existuje nějaká možnost jak synchronizovat přečtené/nepřečtené zprávy? Případně existuje nějaká čtečka zdarma, která to umožňuje?
Eggress myslím zvládá sync s Bloglines. Feed Demon má také webovou podobu i verzi pro PDA. S Google readerem myslím neumí syncovat žádná RSS v PDA ani PC.
Další možností je RSS čtečka, která je součástí Outlooku 2007 - přes exchange server máš stejné věci v PC i PDA.
PS:
Vyzkoušel jsem během cca roku mraky RSS čteček, Spb Insight koupil, ale.....nakonec jsem ještě koupil News Break. To je podle mě nejlepší a nejspolehlivější RSS. Asi proto pravidelně vyhrává prestižní soutěž o nejlepší softy Smartphone a PPC magazinu
Další možností je RSS čtečka, která je součástí Outlooku 2007 - přes exchange server máš stejné věci v PC i PDA.
PS:
Vyzkoušel jsem během cca roku mraky RSS čteček, Spb Insight koupil, ale.....nakonec jsem ještě koupil News Break. To je podle mě nejlepší a nejspolehlivější RSS. Asi proto pravidelně vyhrává prestižní soutěž o nejlepší softy Smartphone a PPC magazinu